Ale to już jutro pomyślę, bo na razie padam
Moderator: Estraven
OKI pisze:SuperNa razie potrzebne dt
acz przydałoby się również coś z kittenów, bo na samym Convie to długo nie pociągnie. Albo ja wysiądę od mieszania
![]()
JolaJ pisze:OKI pisze:SuperNa razie potrzebne dt
acz przydałoby się również coś z kittenów, bo na samym Convie to długo nie pociągnie. Albo ja wysiądę od mieszania
![]()
ok, to daj jutro znać
Neigh pisze:Witaj Jolu:-)
Aamms - znasz mnie już na tyle, ze wiesz - że klnę się na Miau ten wątek tez normalny nie będzie.......już ja tego dopilnuję:-)
HA Ty też mozesz zadzwonić - tak se:-) bo zwykle to wyglada tak:
Sceneria - odprawa u szefostwa celem unurzania mnie w czymś szczególnie zajadłym......wyswietla mi się Aamms - odbieram
- Przepraszam, muszę odebrać to PILNE
- mów, ale krótko
- Pers, rudy - koczuje w piwnicy..........( tu teatralne zawieszenie glosu.........)
- No bierz........kurde ( jestem grzeczna, dyrekcja na podsłuchu....)cos wymyslę.......
( w tym miejscu Aamms mi miłośc wyznaje....takze szczególy owinę w rąbek tajemnicy.....)
Neigh pisze:Powinnam książke napisac

Neigh pisze:Kobyla Góra - taaaaaaaaaaak to było COŚ
Najwiekszym przeżyciem była wizyta u Ani Wydry. Dostałam ( w sumie od niej 2 koty na dt - to o czymś świadczy hihih - kto zna osobiście to zrozumie dlaczego)
Potem miałam posrednio od niej jamnice na dt - słynną Zołze.....ech.........czasem to sie czuję normalnie jak weteranka jakas.

aamms pisze:
a tak przy okazji, zastanawiam się, bo nie pamiętam.. czy Gerarda to też ja?![]()
i czy to Ty brałaś udział w akcji łapania dzikawego bernardyna w Białobrzegach?
Jeżeli nic się nie wydarzy nieprzewidzianego, Alkaida będzie do adopcji w okolicach 10 lipcaDo tego czasu będzie ponownie odrobaczona, 2-krotnie zaszczepiona i wysterylizowana. Sprawy skórne też powinny być już opanowane.
Kotka zostanie wydana na podstawie umowy adopcyjnej i po wizycie przedadopcyjnej oraz wyrażeniu zgody na wizytę poadopcyjną.
Wyłącznie dorosłemu, docelowemu opiekunowi (w żadnym wypadku na prezent!).
Będą brane pod uwagę następujące warunki:
- Dom stały koniecznie niewychodzący, z zabezpieczonymi oknami/balkonem - wysokie parapety, ogrodzone siatką działki to NIE są zabezpieczenia!
- Dom zaopatrzony W MOMENCIE ADOPCJI w odpowiedni sprzęt dla kota - kuweta, miski, koniecznie transporter.
- Opiekun powinien mieć nieco ponad podstawową wiedzę na temat kota i wolę korzystania z niej.
Pers to nie jest łatwy kotek dla każdego. Wymaga systematycznej pielęgnacji,żywienia oraz np badań kontrolnych nerek.
- Dom rozumiejący, że każdy bez wyjątku kot poza wyglądem ma okreslony charakter. Że to żywa, posiadająca uczucia istota. I że warto ją poznać i akceptować taką jaką jest. Że nie da sie wyjąć bateryjek, jak nam się znudzi.
- Dom świadomy, że KAŻDY kot choruje. I że nalezy go wtedy leczyć a nie wymienić na nowszy model.
Preferowane będą domy z Warszawy i okolic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości