Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Hakitko, poproszę o nr konta, przeleję grosik. Co do Tereski to wydaje mi się niestety, że jej życie jest zagrożone, nie wiem, czy naprawdę jest chora, ale ja niestety miałam takie sytuacje w pobliżu, jak ktoś opowiadał, że kot jest bardzo chory, choć nie był, to kończyło się na wizycie u weta bez skrupułów. Starzy i chorzy ludzie mają niezrozumiałą dla mnie skłonność do usuwania zwierząt i roślin, które dotąd lubili, jakby chcieli, żeby nic po nich nie zostało. Moja sąsiadka zabiła tak 4 koty (pojedynczo), że niby cierpią i trzeba im ulżyć, choć najpierw dużym wysiłkiem te koty ratowała
Megana pisze:Ja się wypowiem tylko w kwestii włosów - po pirewsze jest na forum wątek o olejowaniu włosów, bardzo polecam.
Po drugie, na owym wątku jest link
http://anwena.blogspot.com/
do blogu dziewczyny, która opisuje miliony sposobów na dbanie o włosy.
Polecam jeszcze bardziej, najlepiej czytać od początku...
taizu pisze:A co do jedzenia drożdży - radziłabym je sparzyć przed zjeddzeniem, bo mogą fermentować w żołądku.. alkoholu wiele nie naprodukują, ale dwutlenku węgla sporo, będzie się mocno odbijać.
izka53 pisze:Hakitko, bierz Tereskę, nie pytaj sąsiadów . Ja mam alergię na tekst mam alergię na kota. To taki wygodny tekst, no bo przeciez choroba.... No , choroba , ale nieuleczalna : niechciejstwo i znieczulica
izka53 pisze:Hakitko, bierz Tereskę, nie pytaj sąsiadów . Ja mam alergię na tekst mam alergię na kota. To taki wygodny tekst, no bo przeciez choroba.... No , choroba , ale nieuleczalna : niechciejstwo i znieczulica
Hakita pisze:izka53 pisze:Hakitko, bierz Tereskę, nie pytaj sąsiadów . Ja mam alergię na tekst mam alergię na kota. To taki wygodny tekst, no bo przeciez choroba.... No , choroba , ale nieuleczalna : niechciejstwo i znieczulica
No, wiem...
Też o tym myślałam...![]()
Chociaż mimo wszystko sąsiadka w tej kwestii sprawia bardzo pozytywne wrażenie (sąsiad wcześniej też), ale jestem przekonana, że moja propozycja zostanie migiem podchwycona...
ruda32 pisze:izka53 pisze:Hakitko, bierz Tereskę, nie pytaj sąsiadów . Ja mam alergię na tekst mam alergię na kota. To taki wygodny tekst, no bo przeciez choroba.... No , choroba , ale nieuleczalna : niechciejstwo i znieczulica
a ja mam alergię na kota i psa ale tak realnie![]()
polecam na włosy Placentę
ruda32 pisze: ja mam alergię na kota i psa ale tak realnie![]()
Megana pisze:
Ja się wypowiem tylko w kwestii włosów - po pirewsze jest na forum wątek o olejowaniu włosów, bardzo polecam.
Po drugie, na owym wątku jest link
http://anwena.blogspot.com/
do blogu dziewczyny, która opisuje miliony sposobów na dbanie o włosy.
Polecam jeszcze bardziej, najlepiej czytać od początku...
Dziękuję Megana
Nie wiem, jak jest ostatecznie, ale słyszałam, że olejowanie nie jest takie tanie...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości