FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 01, 2012 13:01 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Zamartwiam się o jutrzejszą wizytę, jak to Żubr przeżyje (transport, weta, zabiegi... i co też się okaże)

nie zamartwiaj sie Zosiu, wszystko bedzie ok - slowo szamana ;) Zubr jest na pewno zdrowy jak TUR!!!

a z ta Mucka - ot zwyczajne dziewczynskie dąsy, tez mina, troche czasu potrzeba.
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Pt cze 01, 2012 13:02 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Uroczyście ogłaszam, że Fionunder Marchwiak zwany czasem Pratchawcem... kończy dziś 4 lata...
]

HAPPY BIRTHDAY to Zubr!!! Zeby sie zdrowo i bezstresowo chowal :1luvu:
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Pt cze 01, 2012 13:36 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ja to już tak mam, że się martwię, bo teraz mogę nawet chuchać Żubrowi w brzuch...a on sapie albo terkocze...
A co to będzie jutro?

Z Mućką musi się ułożyć, ale przez nią nie mogę wypuścić Fionundra na żywioł, bo jak ją sprowokuje..to... no nie wiem co... ale na razie się nie dowiem...

Żeby już tak całkiem płaczliwie nie było wysyłam obiecane zdjęcia z serii

Przygody Żubra w krainie drapaka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 01, 2012 13:40 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Żubr królem drapaka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 01, 2012 13:47 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

hmmm, Żubr wygląda na całkiem brzuchatego Żubra.
czyżby kamera aż tak dodawała tłustości? :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt cze 01, 2012 13:53 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

A ja kotce życzę jak najszybszego zaufania ludziom. I by już tego zaufania nie musiała utracić.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt cze 01, 2012 13:58 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

aH...Gdyby moja Goloneczka tak ładnie się bawiła na drapaku... ona ma go głęboko w poważaniu :) nawet jak go spryskam kocimiętką. Kocha za to nasz tapczan i fotel z ekoskóry, który jest już całkowicie w strzępach. Nie pomogły spreje, woda ze spryskiwacza, więc się poddaliśmy. Niech ma :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt cze 01, 2012 19:03 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Żubrowi życzę żeby został tam gdzie jest.
Nie bijcie mnie.
Tam go kochają...

Idę potulić Czeslawka nieufnisia, zwango przez Młodego Kotkinsa Czedarem.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 01, 2012 19:22 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Kotkins jak zwykle się z tobą zgadzam :ok:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Pt cze 01, 2012 20:35 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Jak się ma taki drapak, to można królować :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 01, 2012 21:14 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Sugerujesz ,że powinnam pojechać do Meksykanki i se na drapaku posiedzieć????
Bo do królowania to ja jestem raczej taka wyrywna... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 01, 2012 22:13 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

hihihi przepraszam..........mam zbyt bujną wyobraźnię........
Se wyobraziłam: Kotkins królowa drapaka....

Wiecie co? Jeśli kiedyś będę zmieniała nick to WYŁĄCZNIE na 'krolowa drapaka"
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob cze 02, 2012 0:01 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Bardzo serdecznie zapraszam na drapak wszystkie królowe.
Czułabym się bardzo wyróżniona, gdyby tak Kotkins z Neigh u mnie na drapaku królowały.
Jakie dodatkowe warunki muszę spełnić, żeby tego zaszczytu dostąpić?

Ja mam boja a poza tym wziął mnie choler...
Koleżanka koleżanki mieszkająca w Kanadzie znajduje się w posiadaniu koteczki rasy Ragdoll, z której chyba udało im się zrobić potworka... Z zeznań wiem, że przyjechali na rok do Polski i wynajęli dom rodzinie z dziećmi... zostawiając kotkę w tym domu... w pewnym momencie rodzina zadzwoniła, że kotka jest nie do wytrzymania... kotkę przejął jakiś inny znajomy...

W każdym bądź razie kobita (jest cały czas w Polsce) dzwoni do mnie, żebym jej "załatwiła" leki od weta neurologa, bo ona już zdiagnozowała, że jej kotka ma to samo co Mila...
Ponadto tam nie może z nią pójść do weta bo się nie da, a wizyty domowej nie zamówi, bo w Kanadzie nie jest to praktykowane (sic!)
Pozostawię w zawieszeniu informację co jej odpowiedziałam, przypomnę tylko, że Mila ma defekty ośrodkowego układu nerwowego, nie jest to problem behawioralny.

Nóż mi się w kieszeni otwiera...
Niech ona tę koteczkę przywiezie tu zanim ją całkiem zmarnuje...

Kotki z bazy nie złapane na sterylkę :oops:
Zubr jutro a właściwie dziś jedzie do weta... nie wiem jak dotrzemy, bo w ten weekend znowu frezują trasę Gdańską. W ubiegły weekend średnia prędkość wynosiła 11 km/h :oops:

Boimy się
Czego?
Wilka złego :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 02, 2012 4:41 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Bromba pazurzasta miała w nocy wychodne to znaczy była wypuszczona na pokoje.
Naprawdę nie zmyślam, mogłaby reklamować drapaki, korzysta z nich przepisowo.

Ponadto dużo za mną po psiemu chodziła, asystowała... w wielu czynnościach.
Tym razem nie odwoływałam jej do pokoju. Wiedziałam, że jakaś dwugodzinna wycieczka jej wystarczy a po jakimś czasie po moim powrocie do "naszego" pokoju Żuber sam wróci i spokojnie zamknę drzwi... i się udało...
A teraz Żuber na głodówce, będzie pobierana krew... jak widać przeżywam...

Jak on, ten Żubrzasty, do mnie straci zaufanie, to się przebiję własną pięścią... ale przecież wróci do swojego azylu, swojej gawry...

No też się trafiło, gupia Żubra pasie....
Chyba zabiorę ze sobą żubrochrupki i kabanosiki... żeby dać Żubrowi zaraz po wecie

Żuberku, nie daj się :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 02, 2012 8:11 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Dobrze będzie!
jak tylko zaczną się wakacje, albo ukatrupie wszystkich, których uczę - to się wproszę na wizytę:-) A co!

ragdoll, ragdoll - przecież to ponoć kot przytulanka. Nie wiem nigdy nie miałam. Niektórzy nie powinni przebywać w pobliżu zwierząt.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]