Bardzo serdecznie zapraszam na drapak wszystkie królowe.
Czułabym się bardzo wyróżniona, gdyby tak Kotkins z Neigh u mnie na drapaku królowały.
Jakie dodatkowe warunki muszę spełnić, żeby tego zaszczytu dostąpić?
Ja mam boja a poza tym wziął mnie choler...
Koleżanka koleżanki mieszkająca w Kanadzie znajduje się w posiadaniu koteczki rasy Ragdoll, z której chyba udało im się zrobić potworka... Z zeznań wiem, że przyjechali na rok do Polski i wynajęli dom rodzinie z dziećmi... zostawiając kotkę w tym domu... w pewnym momencie rodzina zadzwoniła, że kotka jest nie do wytrzymania... kotkę przejął jakiś inny znajomy...
W każdym bądź razie kobita (jest cały czas w Polsce) dzwoni do mnie, żebym jej "załatwiła" leki od weta neurologa, bo ona już zdiagnozowała, że jej kotka ma to samo co Mila...
Ponadto tam nie może z nią pójść do weta bo się nie da, a wizyty domowej nie zamówi, bo w Kanadzie nie jest to praktykowane (sic!)
Pozostawię w zawieszeniu informację co jej odpowiedziałam, przypomnę tylko, że Mila ma defekty ośrodkowego układu nerwowego, nie jest to problem behawioralny.
Nóż mi się w kieszeni otwiera...
Niech ona tę koteczkę przywiezie tu zanim ją całkiem zmarnuje...
Kotki z bazy nie złapane na sterylkę
Zubr jutro a właściwie dziś jedzie do weta... nie wiem jak dotrzemy, bo w ten weekend znowu frezują trasę Gdańską. W ubiegły weekend średnia prędkość wynosiła 11 km/h
Boimy się
Czego?
Wilka złego