Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2012 15:28 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

wiewióra11 pisze:Jeśli Batman będzie miał ujemne testy i będzie pewność, że jest zdrowy, to go podtuczymy u nas :)

To naprawdę wspaniale, że macie taką możliwość i co najważniejsze chęć zaopiekowania się sierotką. Kociątko strasznie domaga się wyjścia. Na chwilę wzięłam go na ręce, a on zaczął wrzeszczeć i gryźć kratki, a łapki wyciągał najdalej jak tylko mógł. Słodziak.

A i wieści od Parysa - Stefana: kocurek ma bardzo dużo energii;) nie przytył po kastracji i wygląda właściwie tak jak kilka miesięcy temu. Biega po mieszkaniu i wydaje najdziwniejsze kocie dźwięki jakie słyszałam:) Poza tym, Gosia mówi że uwielbia torebki i buty (jak prawdziwa kobieta), do jednych i drugich włazi;) No i zrobił się z niego zadzior;) Przymila się tak do człowieka, że aż nie wie co ze sobą zrobić, a po chwili gryzie rękę i zaczepia;) Taki ma styl zabawy. No i przytulanka z niego;) Kiedy Gosia siedzi po turecku, on oczywiście pcha się na kolana i zwija w kłębek jak małe kociątko...i już jest szczęśliwy:)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Pt cze 01, 2012 15:55 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

To malutkie coś jest naprawdę niezwykłe jeżeli chodzi o urodę.Taki trochę sfinks z niego, długie, chude, no i te uszy 8O Jest malutki, bardzo spokojny i rozmruczany.Byłam rano, był po śniadaniu i jak każdy normalny kot uznał, że po jedzeniu należy sobie uciąć drzemkę.Nadawałby się do Dakara :mrgreen: Ten z kolei jest ogromny :P
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt cze 01, 2012 18:35 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Rzeczywiście kociątko urody cudownej :D a kotów mamy po kokardki-i czasu mało-Zibi melduje się z zegarkiem w brzuchu,Szylcia-Lola jak popadnie,ogródkowe dopiero nakarmiłam bezczelnie pod oknem prawnaj właścicielki :roll: -Sisi dymniaczka chuda jak patyk-rudy i burasek jedzą z ręki-a moje koty będą za mnie pracować :mrgreen: Batman niezłe imię :lol: jak przytyje to uszy nie będą tak widoczne :mrgreen:

jaga666

Od: Wto mar 06, 2012 17:55

Post » Pt cze 01, 2012 19:47 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Ależ to właśnie fajnie, że są takie duże.Taki egzotyczny wygląd mu nadają.Ja wolę typ brytyjczyka, ale np.moja córka uwielbia devony.

ewar

Post » Pt cze 01, 2012 20:38 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Batman jest rozrabiaką i głodomorem;) pewnie jak każdy maluszek. Wlazł dziś do klatki Kubusia, pod nieobecność głównego lokatora i rozprawił się z jego myszą. Oto dowód w postaci nagrania:

http://www.youtube.com/watch?v=-KYw7ury ... e=youtu.be
Obrazek

Katalina

Post » Pt cze 01, 2012 21:38 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

On jest przesłodziasty! Już nie mogę się doczekać jak będzie u nas :)

wiewióra11

Od: Nie mar 30, 2008 20:09

Post » Pt cze 01, 2012 21:42 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Nasza wetka wyjeżdża na weekend i kotek będzie musiał być w transporterku przez ten czas. Jest mi go tak szkoda, że rozważam "wciśnięcie" go do mojej mamy na te 2 dni. Takie maleństwo co chwilę jest głodne...i potrzebuje tyle ruchu.
Mama ma dwie koteczki...nieprzebadane. On też jeszcze nie miał badań.

Ehh no nie wiem, nie będę spała spokojnie jak on tam będzie zamknięty. Już wystarczy że takie wspaniałe koty siedzą w klatkach, bo nie ma dla nich domów.
Może jestem przewrażliwiona...ale może nie jest dobrze tak się całkiem znieczulić :(
Obrazek

Katalina

Post » Sob cze 02, 2012 15:02 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Katalina wzięła kotka, ale jeszcze nie wiem dokąd.Wiewiórka założy mu wątek, jak sądzę, kiedy do niej trafi.Kotek jest ekstra, bawi się fantastycznie, a płuca ma na pewno zdrowe :mrgreen: Darł się dzisiaj jak opętany przy pobieraniu krwi, a potem kiedy chciał wyjść z transporterka.Aha, oba testy ujemne :P Jakiś ślad świerzbu, oczka lekko opuchnięte, ale nie wymagają leczenia.Odkarmić trzeba, chuchro straszne, moim zdaniem nie waży NIC!

ewar

Post » Sob cze 02, 2012 15:05 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Ewar, mam trochę saszetek, których moje panny nie chcą tknac - samo mięso, ale nie chcą i koniec. MoZe Twoje bezdomniaczki mniej kręcą nosami?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob cze 02, 2012 15:07 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Bardzo chcę :lol: Mamy sporo kotów do nakarmienia, nie tylko w lecznicy.Conchita, dzięki :1luvu:

ewar

Post » Sob cze 02, 2012 15:41 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

To wyślij adres na priv, wyśle paczuszke :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob cze 02, 2012 16:38 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

To dobrze że Kasia maluszka nie zostawiła w lecznicy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,za chwilę szykuję karmę i ogródkowe nakarmię-wezmę im ciepłe mięsko z rosołkiem :D zimno to niech się zagrzeją.Czekam cierpliwie na reakcję właścicielki :mrgreen:

jaga666

Od: Wto mar 06, 2012 17:55

Post » Sob cze 02, 2012 16:54 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Kociątko (Krzysiek mówi na niego Gacuś) jest bardzo grzeczne. Siedzi zamknięte w pokoju i w ogóle nie protestuje. Jest wręcz szczęśliwy, że ma łóżko dla siebie;) Zaglądam do niego czasami, a on raz śpi przykryty narzutą i tylko łapki wystają, raz się bawi, a innym razem siedzi i rozmyśla.
Muszę coś wymyślić na noc. Może zabiorę go do mamy i jeśli nie zaliczy wpadki w postaci kupy na łóżku, to pewnie dostanie tam swój pokój do dyspozycji.

Jest taki maleńki! aż trudno uwierzyć :)

Tu się sam przykrył:
Obrazek
Obrazek

Katalina

Post » Sob cze 02, 2012 17:34 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

To uroczy kociak, bardzo zabawowy, ale lubi się też poprzytulać.Malutki jest bardzo, na zdjęciach tego nie widać.

ewar

Post » Sob cze 02, 2012 19:44 Re: Parys,Abi w DS..Łapiemy huciane koty.Nietoperek?

Ale on grzeczny. Jakby go wcale nie było :) siusiu wylądowało w kuwetce, a on się sam tam bawi i śpi...a kiedy przychodzę, włazi na mnie i chyba myśli że jestem jego mamusią ;)
Obrazek

Katalina

[poprzednia][następna]