SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2012 8:41 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Kciuki za Karolka, maluszki i Bronka :ok:
I tak nieśmiało się przypomnę, że do pomocy w schronie jeszcze ja jestem :oops:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw maja 31, 2012 9:23 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Czw maja 31, 2012 10:08 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Wracałam wczoraj.....2,5 godz i tylko dlatego tak krótko że znam troche objazdy :evil: Powrót był super bo na starcie jeden oddał stolczyk i radośnie rozmazał po scianach :mrgreen: Więc cała droga była wypełniona perfumami :mrgreen: Maluszki sa słodkie, obawiałam się że bedą tęsknić za mamusią i płakać a tu... 8O pełny luzik, jedzą jak smoki, qwtkuja pięknie. Oczywiście wieczorem już oba miały zaropiałe oczka 8O .
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw maja 31, 2012 10:44 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )

Spoko na początek będziesz pewnie dyżurować z kimś już obeznanym w temacie :D
Szybko się wszystkiego nauczysz, zobaczysz :wink:

Cookie1706

Post » Czw maja 31, 2012 10:49 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Cookie1706 pisze:

Mam nadzieję, że moje zdolności szybkiego uczenia się dużej ilości materiału w krótkim czasie, nie zostały zużyte w pełni podczas przygotowania do matury :roll:

Podpytałam sąsiadki o jakieś koce i jedna z nich zapytała, czy swetry też mogą się przydać w schronisku. Przydadzą się?

Plotkara

Post » Czw maja 31, 2012 11:42 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Plotkara pisze:
Cookie1706 pisze:

Mam nadzieję, że moje zdolności szybkiego uczenia się dużej ilości materiału w krótkim czasie, nie zostały zużyte w pełni podczas przygotowania do matury :roll:

Podpytałam sąsiadki o jakieś koce i jedna z nich zapytała, czy swetry też mogą się przydać w schronisku. Przydadzą się?

Myślę, że do schroniska napewno :D

Cookie1706

Post » Czw maja 31, 2012 16:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Cookie1706 pisze:
Plotkara pisze:
Cookie1706 pisze:

Myślę, że do schroniska napewno :D

To bardzo się cieszę ; )

Plotkara

Post » Czw maja 31, 2012 18:55 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

W sobotę w schronisku pewnie będzie Kasia od około 9 do nie wiem której więc możesz podjść na małe szkolenie - Kasia oprowadzi Cię i objaśni co i jak :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 31, 2012 18:58 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

CatAngel pisze:
terenia1 pisze:
CatAngel pisze:
terenia1 pisze:5. no i przydałby się fotograf do robienia zdjęć kociaków schroniskowych

to coś dla mnie :) (może nie jestem jeszcze prawdziwym fotografem, ale zdjęcia mi wychodzą :) ) tylko kurcze jak się przemóc :(

Gosia musisz się przemóc :D ja Ci pomogę - wierz mi nie jest tak strasznie :D a fotograf jest bardzo ważny :D

Czy w sobotę albo niedziele też jestes jak coś

Gosiu ja będę chyba w sobotę, ale do południa muszę wrzucić Pani Doktor do gabinetu rzeczy przywiezione przez majencję, jak coś to się zdzwonimy :D

terenia1

Post » Czw maja 31, 2012 19:03 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Pozdrowienia :1luvu:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw maja 31, 2012 19:38 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

:D ale blond uśmiech :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw maja 31, 2012 19:59 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Dziś do schroniska trafiły 3 nowe maluszki czarnuszki są na kwarantannie.

terenia1

Post » Czw maja 31, 2012 20:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

terenia1 pisze:

W sobotę w schronisku pewnie będzie Kasia od około 9 do nie wiem której więc możesz podjść na małe szkolenie - Kasia oprowadzi Cię i objaśni co i jak :D

oj niestety, ten weekend mam zajęty wolontariatem w Chorzowie, więc nie dam rady. Dopiero w niedzielę popołudniu mam czas, bo jutro i sobota zajęte od 8 do 18.

Plotkara

Post » Czw maja 31, 2012 21:10 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

terenia1 pisze:
CatAngel pisze:
terenia1 pisze:
CatAngel pisze:
terenia1 pisze:5. no i przydałby się fotograf do robienia zdjęć kociaków schroniskowych

to coś dla mnie :) (może nie jestem jeszcze prawdziwym fotografem, ale zdjęcia mi wychodzą :) ) tylko kurcze jak się przemóc :(

Gosia musisz się przemóc :D ja Ci pomogę - wierz mi nie jest tak strasznie :D a fotograf jest bardzo ważny :D

Czy w sobotę albo niedziele też jestes jak coś

Gosiu ja będę chyba w sobotę, ale do południa muszę wrzucić Pani Doktor do gabinetu rzeczy przywiezione przez majencję, jak coś to się zdzwonimy :D

Ja jakoś w południe zabieram dzicz x3 z Chatki do weta na ściąganie szwów :) i wypuszczam w końcu. takze od rano do południa odpada :? dopiero późniejsze godziny chyba wchodzą w grę.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw maja 31, 2012 21:50 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC zapraszamy chętnych do wolontariatu

Zaznaczę sobie:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]