I tak nieśmiało się przypomnę, że do pomocy w schronie jeszcze ja jestem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )
Cookie1706 pisze:Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )
Spoko na początek będziesz pewnie dyżurować z kimś już obeznanym w temacie![]()
Szybko się wszystkiego nauczysz, zobaczysz
Plotkara pisze:Cookie1706 pisze:Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )
Mam nadzieję, że moje zdolności szybkiego uczenia się dużej ilości materiału w krótkim czasie, nie zostały zużyte w pełni podczas przygotowania do matury![]()
Podpytałam sąsiadki o jakieś koce i jedna z nich zapytała, czy swetry też mogą się przydać w schronisku. Przydadzą się?
Cookie1706 pisze:Plotkara pisze:Cookie1706 pisze:Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )
Mam nadzieję, że moje zdolności szybkiego uczenia się dużej ilości materiału w krótkim czasie, nie zostały zużyte w pełni podczas przygotowania do matury![]()
Podpytałam sąsiadki o jakieś koce i jedna z nich zapytała, czy swetry też mogą się przydać w schronisku. Przydadzą się?
Myślę, że do schroniska napewno
Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )
CatAngel pisze:terenia1 pisze:CatAngel pisze:terenia1 pisze:5. no i przydałby się fotograf do robienia zdjęć kociaków schroniskowych
to coś dla mnie(może nie jestem jeszcze prawdziwym fotografem, ale zdjęcia mi wychodzą
) tylko kurcze jak się przemóc
Gosia musisz się przemócja Ci pomogę - wierz mi nie jest tak strasznie
a fotograf jest bardzo ważny
Czy w sobotę albo niedziele też jestes jak coś
terenia1 pisze:Plotkara pisze:Tylko musicie mi powiedzieć, co i jak dokładnie robić : )
W sobotę w schronisku pewnie będzie Kasia od około 9 do nie wiem której więc możesz podjść na małe szkolenie - Kasia oprowadzi Cię i objaśni co i jak
terenia1 pisze:CatAngel pisze:terenia1 pisze:CatAngel pisze:terenia1 pisze:5. no i przydałby się fotograf do robienia zdjęć kociaków schroniskowych
to coś dla mnie(może nie jestem jeszcze prawdziwym fotografem, ale zdjęcia mi wychodzą
) tylko kurcze jak się przemóc
Gosia musisz się przemócja Ci pomogę - wierz mi nie jest tak strasznie
a fotograf jest bardzo ważny
Czy w sobotę albo niedziele też jestes jak coś
Gosiu ja będę chyba w sobotę, ale do południa muszę wrzucić Pani Doktor do gabinetu rzeczy przywiezione przez majencję, jak coś to się zdzwonimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 103 gości