Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 15, 2012 7:36 Re: Bure sierotki zostają razem we własnym domku!!!!

kropkaXL pisze:Haniu-nie mam żadnych fotek,domek zalatany strasznie-prosiłam Kasię Kaprys,żeby zmobilizowała domek,może coś się uda wywalczyć.

Ojej...
To ja już zaczęłam marzyć o fotkach. W tym wątku marzenia się spełniają :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 17, 2012 18:06 Re: Bure sierotki zostają razem we własnym domku!!!!

Se poczekamy chyba :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 31, 2012 19:26 Re: Bure sierotki zostają razem we własnym domku!!!!

No i są nareszcie zdjęcia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dostałam je jeszcze gorące od Kasi Kaprys-latającego reportera :lol: :lol: :lol:
Nie miałam jak wkleić,bo kabelek pożyczyłam kolezance,ona wywlokła do pracy i tam wsiąkł :(
Dzisiaj wreszcie mogłam kupić i wklejam-sa sprzed dwóch tygodni-tego własnie dnia maluszki dostały swój balkon-zasiatkowany :D -Pan Bogudar dotrzymał słowa-we wszystkim-powiedział,że musi sprostać wymogom,jakie przed Nim postawiłam :D 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak bardzo sie cieszę,że zostały wszystkie razem!!!-są po kastracjach-jeden kocurek miał operacyjnie usuwane jąderko-był wnetrem,ale wszystko juz w porządku.
Jak widać-wszystko w normie miauowej-koty w łóżku :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw maja 31, 2012 19:43 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

super foty :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw maja 31, 2012 19:50 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Super-koty :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 31, 2012 19:51 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Dziewczyny,jeśli którąś interesuje tania karma dla bezdomniaczków -podaję link:
http://www.allezoo.com.pl/fun-cat-fish- ... -6584.html
20 kg!!!!!! 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 31, 2012 19:55 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

kropkaXL pisze:Dziewczyny,jeśli którąś interesuje tania karma dla bezdomniaczków -podaję link:
http://www.allezoo.com.pl/fun-cat-fish- ... -6584.html
20 kg!!!!!! 8O 8O 8O

na allegro ją wyczaiłam - niebieska za 119 + 800g jakiejs vet karmy a pomaranczowa za 99zł
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw maja 31, 2012 19:59 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Ale się cieszę :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw maja 31, 2012 20:14 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kropko, mam dla Ciebie tran! 1 litr! :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 31, 2012 20:25 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Wow Dorotko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Znakiem tego muszę wybrać sie kiedyś do Olsztyna i wreszcie sie poznamy :D -może w którąś sobotę?-tę sobote mam zajętą-imieniny Mamy,ale mam długi weekend,to może umówimy sie na spotkanko?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 31, 2012 20:49 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

kropkaXL pisze:Wow Dorotko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Znakiem tego muszę wybrać sie kiedyś do Olsztyna i wreszcie sie poznamy :D -może w którąś sobotę?-tę sobote mam zajętą-imieniny Mamy,ale mam długi weekend,to może umówimy sie na spotkanko?

Tak, musisz sie wybrac do Olsztyna :twisted:
Mnie ta sobota tez nie pasuje, bo spotkam sie z dostawca tranu,
ale kolejne tak :D Juz sie ciesze :D

Nie wysle butli, bo jest ze szkla. I to raczej cienkiego.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 31, 2012 21:12 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Ależ ja z przyjemnością się z Tobą spotkam!!!!!!
To wstępnie umawiamy sie na sobotę po Bożym Ciele-OK?
Ja i piątek mam wolny-a Ty?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 01, 2012 8:14 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Burasiątka prześliczne :1luvu: Bardzo się cieszę, że Dużemu starczyło cierpliwości i dobrej woli i mogły zostać wszystkie razem :D Mam nadzieję, że teraz nie sprawiają już żadnych problemów i są źródłem samej radości dla Dużych :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt cze 01, 2012 15:40 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Beatko-Duży stawał na głowie, żeby wszystko było OK!!!!!-nawet konsultacja u behawiorystki była!
Nie mówiąc juz o tym,że w domu też musiał wywalczyć pozostanie trzeciego kotka,bo zgoda była tylko na dwa, ale jak się potem okazało-Duży od samego początku nie zamierzał żadnego domu szukać-od poczatku zdecydował,że nie rozdzieli maluchów!-cudny człowiek i uroczy w kontakcie ,a miałam niewątpliwą przyjemność poznać Pana osobiście, bo po kocięta przyjechał!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 01, 2012 17:40 Re: Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

kropkaXL pisze:Beatko-Duży stawał na głowie, żeby wszystko było OK!!!!!-nawet konsultacja u behawiorystki była!
Nie mówiąc juz o tym,że w domu też musiał wywalczyć pozostanie trzeciego kotka,bo zgoda była tylko na dwa, ale jak się potem okazało-Duży od samego początku nie zamierzał żadnego domu szukać-od poczatku zdecydował,że nie rozdzieli maluchów!-cudny człowiek i uroczy w kontakcie ,a miałam niewątpliwą przyjemność poznać Pana osobiście, bo po kocięta przyjechał!!!

Cudownie, że są jeszcze tacy ludzie na świecie :D Szkoda tylko, że jest ich coraz mniej. Serdecznie pozdrowienia dla pana przesyłam :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]