kropkaXL pisze:Haniu-nie mam żadnych fotek,domek zalatany strasznie-prosiłam Kasię Kaprys,żeby zmobilizowała domek,może coś się uda wywalczyć.
Ojej...
To ja już zaczęłam marzyć o fotkach. W tym wątku marzenia się spełniają

Moderator: Estraven
kropkaXL pisze:Haniu-nie mam żadnych fotek,domek zalatany strasznie-prosiłam Kasię Kaprys,żeby zmobilizowała domek,może coś się uda wywalczyć.

kropkaXL pisze:Dziewczyny,jeśli którąś interesuje tania karma dla bezdomniaczków -podaję link:
http://www.allezoo.com.pl/fun-cat-fish- ... -6584.html
20 kg!!!!!!![]()
![]()
kropkaXL pisze:Wow Dorotko!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znakiem tego muszę wybrać sie kiedyś do Olsztyna i wreszcie sie poznamy-może w którąś sobotę?-tę sobote mam zajętą-imieniny Mamy,ale mam długi weekend,to może umówimy sie na spotkanko?
Bardzo się cieszę, że Dużemu starczyło cierpliwości i dobrej woli i mogły zostać wszystkie razem 
kropkaXL pisze:Beatko-Duży stawał na głowie, żeby wszystko było OK!!!!!-nawet konsultacja u behawiorystki była!
Nie mówiąc juz o tym,że w domu też musiał wywalczyć pozostanie trzeciego kotka,bo zgoda była tylko na dwa, ale jak się potem okazało-Duży od samego początku nie zamierzał żadnego domu szukać-od poczatku zdecydował,że nie rozdzieli maluchów!-cudny człowiek i uroczy w kontakcie ,a miałam niewątpliwą przyjemność poznać Pana osobiście, bo po kocięta przyjechał!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 73 gości