Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:Hakitko,![]()
![]()
![]()
![]()
, juz są i dodatkowe za powodzenie rozmowy
![]()
![]()
![]()
![]()
Pamiętaj on wróci, choc w trochę innym futerku. I będziesz tego pewna
MalgWroclaw pisze:A Micuś nie mógł się obrazić za Tereskę?
Hakita pisze:Muszę w końcu zajrzeć do CiebieMam nadzieję, że jutro się uda
![]()
izka53 pisze:Hakita pisze:Muszę w końcu zajrzeć do CiebieMam nadzieję, że jutro się uda
![]()
Kochana, nic na silęMnie brakuje jeszcze tylko jakieś 170 stron Twojego wątku
![]()
puszatek pisze:jestem, jestemteż za Wami tęsknię ale co zrobić....................
Małgosiu, w Warszawie są autobusy nocne co pół godziny, to tylko kilka przystanków i jestem w domu a tak w ogóle koleżanka jeździ swoim autkiem do pracy i podrzuca mnie z powrotem pod sam domdla mnie to bezcenne
MalgWroclaw pisze:puszatek pisze:jestem, jestemteż za Wami tęsknię ale co zrobić....................
Małgosiu, w Warszawie są autobusy nocne co pół godziny, to tylko kilka przystanków i jestem w domu a tak w ogóle koleżanka jeździ swoim autkiem do pracy i podrzuca mnie z powrotem pod sam domdla mnie to bezcenne
Czy wspominałam, jak kocham miejską komunikację w moim mieście![]()
co pół godziny nocne![]()
u nas niektóre zwykłe jeżdżą co godzinę. A pośpieszny, którym mogę wrócić od mateosi pod sam dom, ostatni kurs do mnie pod dom ma 19.25, potem tylko skrócone.
izka53 pisze:Hakitko,![]()
![]()
![]()
![]()
, juz są i dodatkowe za powodzenie rozmowy
![]()
![]()
![]()
![]()
Pamiętaj on wróci, choc w trochę innym futerku. I będziesz tego pewna
felin pisze:Zdecydowanie wolę mieszkać we Wroclawiu niż w Warszawie - z calym szacunkiem
felin pisze:Zapraszamy do Wroclawia - tu wszyscy są skądś i "emigranci" dobrze się czują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości