Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Jako że odczuwam wielka potrzeba nauczenia się malowania paznokci weszłam ostatnio do inglota... Lakier tam kosztuje 20 zeta!! A z najnowszej "kolekcji" 30 zł...
To sorry, ale ja odpadam
AniHili pisze:villemo5 pisze:Jako że odczuwam wielka potrzeba nauczenia się malowania paznokci weszłam ostatnio do inglota... Lakier tam kosztuje 20 zeta!! A z najnowszej "kolekcji" 30 zł...
To sorry, ale ja odpadam
A na ci Ci dobra kobieto te Ingloty?Ja kupuję lakiery po kilka zeta, bo mimo, że wiecznie mam pomalowane, to jednak zużywam je dość wolno ( z racji tego, że mam sporo buteleczek) - a po co mają mi wysychać te drogie, skoro te tanie są tak samo dobre?
Zresztą Ingloty mają za dużą pojemność, a ja szykbo się nudzę danym kolorem
villemo5 pisze:AniHili pisze:villemo5 pisze:Jako że odczuwam wielka potrzeba nauczenia się malowania paznokci weszłam ostatnio do inglota... Lakier tam kosztuje 20 zeta!! A z najnowszej "kolekcji" 30 zł...
To sorry, ale ja odpadam
A na ci Ci dobra kobieto te Ingloty?Ja kupuję lakiery po kilka zeta, bo mimo, że wiecznie mam pomalowane, to jednak zużywam je dość wolno ( z racji tego, że mam sporo buteleczek) - a po co mają mi wysychać te drogie, skoro te tanie są tak samo dobre?
Zresztą Ingloty mają za dużą pojemność, a ja szykbo się nudzę danym kolorem
Bo... kolezanka kiedyś mi pomalowała lakierem za 5 zł i zostawiałam slady na umowach i na wannie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 23 gości