Moderator: Estraven
iza71koty pisze:Nóż się w kieszeni otwiera.Małe bydlaki.
To się stało w tamtym roku?
Ci ze smażalni to pary z gęby nie puszczą bo pewnie im to na rękę.Kotka im tam wadziła z tego co pisałaś.Boże jaka biedna.[*]Tak marnie skończyła.....Musiała być oswojona skoro wyciągneli ją aż na plażę? Parszywy jest ten świat.
kasiar1234 pisze:
Zamówiony, czas realizacji 2 dni, wysyłka kurierem. Puki co nie wiadomo jak firma.
Pzdr
iza71koty pisze:W sprawie sterylek raczej nie liczyłabym na Opiekunów.Zrobisz to masz pewnosć a tak....U mnie ostatnio ciągle pojawiają się nowe koty.Wiesz gdzie?Przy domkach jednorodzinnych.To koty które maja domy.Codziennie czekają a wręcz wybiegaja na jezdnię.Ostatnio okociła się drobna, malutka koteczka ubiegłoroczna.Wyć się chce.Przybiega chuda jak patyczek żeby tylko szybko zjeść i biec do maluszków.Zjeść żeby mieć czym karmić.To podłe co ludzie robią.....W tym miejscu jest juz kotów zdecydowanie za dużo a rodzą sie następne.Te które już są nie są odpowiednio albo za mało karmione skoro wyczekują mnie do godziny prawie 23.00 i rzucają się na jedzenie, wcześniej wręcz wybiegając pod kola roweru.
Bardzo szkoda kici.Faktycznie gdyby była zabrana na sterylkę ,to może i jakiś dom by sie znalazł.
Teraz .....może trzeba przemysleć sprawę tej młodziutkiej skoro taka oswojona.To niebezpieczne.
Cudak1 pisze:Koty w restauracji nie są mile widziane. Dla oswojonej czarno-białej koteczki przydałby się DT, zanim ktoś zrobi jej krzywdę![]()
Pozostałe koty dzikie.
iza71koty pisze:Tak przypuszczałam.Justynka.Może weż ją na sterylke i załóż wątek?
kasiar1234 pisze:Transporterek został wczoraj wysłany z Wejherowa kurier : " siódemka ". Jest szansa ze dzisiaj po popołudniu dojedzie.![]()
Pzdr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 229 gości