Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Śliczne![]()
Asiu, prowerę powinno sie podawać co 7 dni aż do czasu sterylki.Bo inaczej rujka wróci. Nie wiem jak pierwsze dawki ale nasi każą przez pierwsze 3 dni dawać po jednej tabletce, a potem co tydzień.Myślę,że prowera załatwi i laktację.
smarti pisze:okłady a kapusty są skuteczne ale chyba trudne do przymocowania i przypilnowania.
na zatrzymanie laktacji podaje się Galastop-jest skuteczniejszy, bezpieczny i łatwo się podaje.
joanna3113 pisze:ASK@ pisze:Śliczne![]()
Asiu, prowerę powinno sie podawać co 7 dni aż do czasu sterylki.Bo inaczej rujka wróci. Nie wiem jak pierwsze dawki ale nasi każą przez pierwsze 3 dni dawać po jednej tabletce, a potem co tydzień.Myślę,że prowera załatwi i laktację.
Tak Asiu będę podawać przez trzy dni a potem co 7 dni, tylko martwię się czy weci będą chcieli zrobić sterylkę w momencie wyjęcia śrub z łapki, mam nadzieję że będzie to możliwe.
ASK@ pisze:joanna3113 pisze:ASK@ pisze:Śliczne![]()
Tak Asiu będę podawać przez trzy dni a potem co 7 dni, tylko martwię się czy weci będą chcieli zrobić sterylkę w momencie wyjęcia śrub z łapki, mam nadzieję że będzie to możliwe.
Nie wiem jak z kocicami.Naszego tymczasa Jasia ześrubowanego i odrutowanego po wypadku wet kastrował od razu.Ale wiadomo, kota sie nie rżnie po całości.
Z drugiej strony każda narkoza zostawia ślad.Weci zdecydują tylko zapytaj.
meksykanka pisze:To za Werę
ASK@ pisze:meksykanka pisze:To za Werę
i ode mnie.
Moze pani od środka lazu wzięła by kota który już żył na wolności,zasmakował co i jak.Daje sobie radę. Takiego od roku co to nie ma gdzie sie podziać np.
Joasiu, a Toszke trzymasz w klatce.Bo nasz Jaś po operacji siedział 6 tygodni wklatce a po wyjęciu odrutowania kolejne 4. Makabra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, KotSib i 78 gości