Wczoraj przyszedł pieniążek od bozena640-37zł-bardzo dziękuję Bożenko

Kupiłam tez żwirek 40l
W tym tygodniu kupiłam smectę,kupiłam Luminal Lepkowi dwa razy zaliczyłam weta,nie mam paragonu.Byłam z Omarkiem ,oko całe,dostał jednak antybiotyk,bo ta szrama obok nosa mu zaczeła ropiec,wiec na 3 dni dostaliśmy zastrzyk do domu.Całe szczęście ,że oko całe.Pojechałam dokupić kotom zastrzyki.nIE WIEM CO SIĘ STAŁO,ALE Omar obrywa od Sniezka ciagle,dzisiaj rano i Antek zaatakował staruszka.Nie wiem co się dzieje,dlaczego.Oba oczy ma zapuchniete,przemywam,jest lepiej
Kornelia,Czarnuszek dalej chore,dostaja zastrzyki
Rumcajsik niestety tez nie lepiej,trzeba go jego karma karmić na siłę,inaczej nie je,woli obracac śmietniki i gary w zlewie,wyrywać ludziom jedzenie z talerza
Dzisiaj odeśle Pani za karmę bytowa 100zł,więcej nie mam...zostało sporo do spłaty,a juz sie skończyły saszetki Rumcajsowi i chorutkom...Jedno spłacam,drugie na krechę idzie...kończy sie sucha -źle się z tym czuję...Wetowi w ogóle dług nie oddany -zostało 200zł,reszte spłaciłam z Waszych datków,a to juz dużo i jestem b.wdzięczna.
Niebawem sie kończy ten watek...dobijemy do setki,potem sama załoze juz druga czesc,bo umiem skopiowac "cytuj"

,więc zdjęcia wkleję sama