FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 29, 2012 9:35 Re: ŚMIERCIONOŚNY KOT I - serial kryminalny z pazurem w tle

Wawe pisze:
Przy okazji - czy nie warto by poprosić moderatora o przeniesieniu wątku na Koty? Bo Fiona na pewno w tej chwili nie szuka domku a dodatkowo na Kotach miałaby szansę dostać jeszcze więcej porad.

wlasnie nie wiem ... bo Fionka w sumie SZUKA DOMU! tyle ze bardzo ale to bardzo madrego i doswiadcoznego!
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Wto maja 29, 2012 9:38 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Aleś mnie Pani urządziła z tymi lampami :roll:
No proszę Państwa... skandal, skandal...
Zrobić coś pod płaszczykiem to ta roztrąbi na całe forum.

I teraz wyjszło szydło z worka czy też pazur z łapska...

Wszyscy już teraz wiedzą, że te lampy to było przekupstwo, załatwiłam se kota na DT za łapówkę.

Raaany wstyd na całe forum ogólnopolskie...
Ja cię!

Teraz nie tylko Agent Tomek ale wszystkiej maści agenci i decydenci się za mnie wezmą....

No ja wiedziałam, że tak będzie. :oops:
A tak długo mi się dobre intencje udawać udawało... :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto maja 29, 2012 10:13 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Oooo a na takie "krwiożercze dictum" nikt się nie dał sprowokować?

Buuu ani potępienia, ani litości

A Żubr mnie szantażuje i muszę życie trawić na roszadach kocich i pociezankach płaczącego zza drzwi Żubra
Pot i łzy...
I to nie prawdziwy horror?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 29, 2012 10:41 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

muszę zakończyć tajne podczytywanie i oficjalnie się zameldować na Meksykańskim wątku :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto maja 29, 2012 10:57 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Oooo a na takie "krwiożercze dictum" nikt się nie dał sprowokować?

wszyscy inni (co nie maja pod opieka zubrow) siedza teraz w innej, mniej pasjonujacej robocie i nie maja czasu na udzielanie sie na watku ;)

czy chcesz czy nie Zosiu, nasza wdziecznosc za te lampy bedzie cie scigac do konca twoich dni ;)
a lapowkarstwo? no coz - podobno jest karalne. ale tym niech sie naprawde zajmie agent Tomek.

fajnie, ze Fionka moze se polazic po pokojach :)

spadam do roboty ... :cry:
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!

ilonajot

Post » Wto maja 29, 2012 11:59 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

ilonajot pisze:
meksykanka pisze:Oooo a na takie "krwiożercze dictum" nikt się nie dał sprowokować?

wszyscy inni (co nie maja pod opieka zubrow) siedza teraz w innej, mniej pasjonujacej robocie i nie maja czasu na udzielanie sie na watku ;)

czy chcesz czy nie Zosiu, nasza wdziecznosc za te lampy bedzie cie scigac do konca twoich dni ;)
a lapowkarstwo? no coz - podobno jest karalne. ale tym niech sie naprawde zajmie agent Tomek.

fajnie, ze Fionka moze se polazic po pokojach :)

spadam do roboty ... :cry:

To ja też chcę lampę uv.
Moge wydać miłą dlugowłosą ( 2,4 kg po podtuczeniu, waga początkowa 1 kg) :D

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto maja 29, 2012 12:02 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Tosza pisze:To ja też chcę lampę uv.

ty to Tosza jakas taka roszczeniowa jestes :ryk:
trzeba ladnie poprosic, pod kolana podjac Meksykanke dobrodziejke ... a nie - to ja tez chce lampe! :twisted:

ilonajot

Post » Wto maja 29, 2012 12:06 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Aleś mnie Pani urządziła z tymi lampami :roll:

no raczej ... juz sie zaczyna (patrz: Tosza!!!)
teraz sie Meksykanko nie opedzisz ;) z drugiej strony jakiej zaslugi nazbierasz ... starczy ci i na to, i na kilka nastepnych żyć hehe :1luvu:

z trzeciej strony (i z czwartej zreszta tez) - bylo dla mnie bardzo wazne poruszyc ten temat na forum, zeby zamknac raz na zawsze geby wszystkim niedowiarkom, ktore (jeszcze) maja jakiekolwiek watpliwosci, czy Meksykanka sie udziela, albo udziela WYSTARCZAJACO ........................................

ilonajot

Post » Wto maja 29, 2012 12:16 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

No jasne!
My takie lampy nosem wciągamy.

Narmalnie pod stołem na domowym warsztacie takie lampy z podłym kociarstwem wyrabiajem po kryjomu.
Tylko nam robotników teraz mało.
Maurycy niestety odszedł (*), Mila zwana Czołgiem ma kuku na muniu i do żadnej pożyeczne pracy się nie nadaje oprócz, jedzenia, spania, schodzenia ze schodów i czasem skunkszenia jak z teczki Apacza... Mućka ma za małą wydajność...
Ale nie ma się co martwić, jużeśmy nowego terminatora przyjęli.
Na razie tej Żuberancji dajemy jeść do syta i tresujem... ale jeszcze chwileczkę... już my ją przyuczym do produkcji lamp...
Za darmo karmy ruda menda jeść nie będzie.

Niestety w okresie przeszkolenia mamy pewne przestoje... a i Mućka się zbiesiła i o 4.30 rano wybiera się codzień do Berdyczowa pociągiem (bo samochodem i autobusem nienawidzi jeździć) na targu footrem pohandlować i pocztę odebrać...

Ale spokojnie, już my tu porządek zaprowadzimy... i lampomanufaktura wznowi produkcję :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 29, 2012 12:19 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

ilonajot pisze:
Tosza pisze:To ja też chcę lampę uv.

ty to Tosza jakas taka roszczeniowa jestes :ryk:
trzeba ladnie poprosic, pod kolana podjac Meksykanke dobrodziejke ... a nie - to ja tez chce lampe! :twisted:

Jak to roszczeniowa?
Ja myślałam, że to biznes-lampa za kota :) . Przecież tak to było. no nie :lol: . Procedure powtórzyć chciałam :roll:
Mam wprawdzie jeszcze kilka innych potrzeb, ale nie mam odpowiednich kotów na wymianę :mrgreen: , chociaż dzis dzwoniła sąsiadka, że od dwóch dni przychodzi do niej piekny długowłosy Dred, jak bedzie agresywny, to będzie jak znalazł.
Wtedy drzwi wejściowe poproszę, bo stare zaraz się rozpadną :lol:

Tosza

Post » Wto maja 29, 2012 13:52 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Tosza pisze:Wtedy drzwi wejściowe poproszę, bo stare zaraz się rozpadną :lol:

a moze trzeba po prostu list do Sw. Mikolaja wystosowac? ;)

ilonajot

Post » Wto maja 29, 2012 14:01 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

ilonajot pisze:
Tosza pisze:Wtedy drzwi wejściowe poproszę, bo stare zaraz się rozpadną :lol:

a moze trzeba po prostu list do Sw. Mikolaja wystosowac? ;)

Ale po co, skoro tu funkcjonuje handel wymienny na określonych zasadach :lol:

Tosza

Post » Wto maja 29, 2012 14:09 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

Ja się już nie wtrącam, tylko chciałam delikatnie zauważyć, że nie handel wymienny ale handel WYKOTNY
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 29, 2012 14:11 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

meksykanka pisze:Ja się już nie wtrącam, tylko chciałam delikatnie zauważyć, że nie handel wymienny ale handel WYKOTNY
\
Ja właśnie kombinuję dla Ciebie jakiegos długowłosego z wrednym charakterem. Klient nasz pan

Tosza

Post » Wto maja 29, 2012 14:16 Re: FIONA-ŚMIERCIONOŚNY KOT I-serial kryminalny z pazurem w

O to to, najlepiej z bogatą przeszłością kryminalną...
żeby nie wyjść z wprawy.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]