Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:Jak boniedydy nie wiem, co im strzeliło do głowy, to chyba przez to Euro...
MalgWroclaw pisze:Tak więc wszystko dobrze się skończyło i wciąż się lubimy oraz szanujemy. Też byłam załamana, powiedziałam, że wczoraj nie mogłam znaleźć sobie miejsca, bo było mi przykro ze względu na Nich. A na dokładkę dziś rano pan wychodził z psem, kiedy akurat przemawiałam do kota bezdomnego i nie zauważyłam pana. I było mi strasznie głupio, bo co byście sobie pomyślały na taki widok i co pomyślał pan![]()
duża
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Tak więc wszystko dobrze się skończyło i wciąż się lubimy oraz szanujemy. Też byłam załamana, powiedziałam, że wczoraj nie mogłam znaleźć sobie miejsca, bo było mi przykro ze względu na Nich. A na dokładkę dziś rano pan wychodził z psem, kiedy akurat przemawiałam do kota bezdomnego i nie zauważyłam pana. I było mi strasznie głupio, bo co byście sobie pomyślały na taki widok i co pomyślał pan![]()
duża
Pan ma psa, wiec jest normalny
anulka111 pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Tak więc wszystko dobrze się skończyło i wciąż się lubimy oraz szanujemy. Też byłam załamana, powiedziałam, że wczoraj nie mogłam znaleźć sobie miejsca, bo było mi przykro ze względu na Nich. A na dokładkę dziś rano pan wychodził z psem, kiedy akurat przemawiałam do kota bezdomnego i nie zauważyłam pana. I było mi strasznie głupio, bo co byście sobie pomyślały na taki widok i co pomyślał pan![]()
duża
Pan ma psa, wiec jest normalny
Pan ma psa ,wiec sam do niego tez mowiSpokojnie -najwyzej sie usmiechnal
dinzoo pisze:widzisz FasolkoDuża stanęła w Twojej obronie
![]()
![]()
Buba kochająca Dużą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 37 gości