Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 20:59 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

uściski ślemy!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw maja 24, 2012 21:02 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Dobrze że się jakoś trzymacie :ok:
Balbinka ,Gapcio ,Malutki :1luvu: :1luvu: :1luvu: i cała reszta :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie maja 27, 2012 9:29 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Nie jest dobrze. :cry: Malutki słabszy, nie chce jeść.
Ech, nawet nie wiem, co napisać...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie maja 27, 2012 9:34 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

:( Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie maja 27, 2012 10:11 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Biedny Malutki... :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie maja 27, 2012 10:28 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

A Balbinka spędza bardzo dużo czasu poza klatką, teraz np. leży na swoim zielonym kocyku. Wie, że jest jej, i tam należy odpoczywać. Słodka jest. Jednak poza klatką ucieka przed nami, i to jest bardzo zabawne, bo ona ucieka, w końcu daje się Tomkowi wziąć na ręce, on ją wkłada do klatki i następuje 'przemiana kota'. Balbinka w sekundzie zaczyna się miziać i mruczeć. :)

Dużo spacerujemy z Zochą, bo tak tu mamy pięknie, bociany, woda, mewy nad rzeką, a wczoraj wieczorem kukułka się zaktywizowała. Coś pięknego. No i zające w środku wsi. Te ich uszka.... :love:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie maja 27, 2012 14:06 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

a skad sie bierze ten paskudny FIP? Myslalam ze on zabiera tylko kociaki, a Malutki to przeciez juz dorosly kotek? :(
Moze Balbinka jest spod znaku Blizniat i ma dwie osobowsci? klatkowa i poza klatkowa :D
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pon maja 28, 2012 7:19 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Biedny Malutki... :(

Uciekająca Balbinka - to musi być widok :wink: :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro maja 30, 2012 6:54 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

katebush pisze:a skad sie bierze ten paskudny FIP? Myslalam ze on zabiera tylko kociaki, a Malutki to przeciez juz dorosly kotek? :(
Moze Balbinka jest spod znaku Blizniat i ma dwie osobowsci? klatkowa i poza klatkowa :D

O Fipie sporo wie Tomek, ja się nie podejmuję wyjaśniać. Wiekowo to jakoś do 4 lat są najbardziej narażone, z tego, co wiem. Malutki właśnie tyle kończy... :cry:

On trwa, je, mało, bo mało, ale je, wita mnie rano, nadal gada, ale już mniej, i widać, że zbiera się płyn, niestety. Nie łudzę się już, ale nie mogę myśleć o tym, co się z nim dzieje, bo nie mam normalnie siły. Dostaje leki, preparaty. Nic więcej zrobić nie możemy.

Balbinka wczoraj miziała się poza klatką, to wielkie wydarzenie. :)

Przedwczoraj byliśmy z Zochą u weta, bo dziwnie się zachowywała, i okazało się, że trzeba było jej wycisnąć gruczoły przy pupie. Bardzo jej się to nie podobało, ale była dzielna.

A ja nie mam czym wracać z pracy do domu od 1 czerwca, ponieważ autobus, którym jeździłam, przestaje kursować. Nie wiadomo, śmiać się czy płakać. Chyba muszę się przesiąść do pociągu, a to mi się bardzo nie podoba.
Strasznie wszystko podupada, tak po cichu, niepostrzeżenie, ale stale.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro maja 30, 2012 7:25 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Ale tak wogóle przestaje kursować? Czy tylko w okresie wakacyjnym?
Podupada... to prawda...po cichutku.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro maja 30, 2012 7:45 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Przesyłam uściski. Trzymajcie się :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro maja 30, 2012 9:48 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Skandal z tym autobusem :evil: Wcale się nie dziwię że pociągi Cię nie kuszą 8)

Postępy Balbinki cieszą , Malutki ... :cry:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro maja 30, 2012 11:44 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Malutki walcz na tyle na ile mozesz, trzymamy kciuki :ok:
Pies mojej siostry ma regularnie wyciskane gruczoly przy pupci, bo od małego sie jej zatykały i ciągle je lizała i gryzła :roll:
Anitko polecam rower jako srodek komunikacji :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro maja 30, 2012 23:10 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

Patrzenie na odchodzącego pomału zwierzaka jest bardo bolesne, życzę Wam dużo siły a Malutkiemu jak najwięcej czasu, tu, z Wami.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw maja 31, 2012 14:20 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Potrącona Balbinka...

mahob pisze:Ale tak wogóle przestaje kursować? Czy tylko w okresie wakacyjnym? (...)

W ogóle. Upadł miejscowy PKS. Komunikacja w mieście przygranicznym w szczątkach - o czymś to świadczy, prawda? Słów brak...

katebush pisze:Anitko polecam rower jako srodek komunikacji

Niestety u mnie to odpada, bo nie umiem. :)
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]