Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Ach tak, lecące bambetle to jest to
meggi 2 pisze:Wszystkie kwiatki w domu zniszczone wiadomo przez kogo.
Kupiłam 2 miesiące temu piękny kwiat ''Zamioculcasa'' wypuszcza nowe młode pędy i cóż KRECIK wspina się na górne pędy i obgryza listki, połamane pogryzione wszystko.Nic nie można mieć w domu oprócz szkodników kotow.
mziel52 pisze:Jeśli Cię to pocieszy, to Krecik meggi 2 ma więcej zniszczeń na swoim koncie:meggi 2 pisze:Krecik jest coraz gorszy, pogryzł juz 5 ładowarek do telefonu
przegryzł myszke do komputera, kabel od radia i kabel od telefonu stacjonarnego.
Dziwne ma smaki ten Krecik , zamiast mięsa połyka kable.meggi 2 pisze:Krecik mały diabeł wykonczy mnie, własnie
przegryzł główny kabel telefoniczny
Może ktoś poszukuje małego gryzonia?meggi 2 pisze:Jedank Krecik postanowił na swoim
i pogryzł gruby kabel od zasilacza laptopameggi 2 pisze:zaraz go utłukę, wyszłam do kuchni po lekarstwa
a ten głupek przegryzł mi kabel od kolejnej myszymeggi 2 pisze:Krecik jeszcze żyje
Kupiłam taką ochronkę plastikową, nacięłam w środku
upchałam tam przewód od myszki i zabezpieczyłam.
Mam nadzieje, że koci diabeł już tego nie przegryzie.meggi 2 pisze:Krecik, pożeracz kabli pozdrawia
Niestety zawiodłam się na swoim pomyśle.
Dziś Krecik pogryzł bialą ochronkę na kabel
w porę zauważyłam, myszki jeszcze nie zdążył pogryżć.meggi 2 pisze:Co do Krecika, to już nie mam żadnego pomysłu na niego
on ma czas na pogryzienie kiełbasek kocich i zdąży oblecieć kable w domu,
powynosić gabki z kuchni i łazienki, ostatnio moja szczoteczka do zębów też jemu
była do czegoś potrzebna, bo leżała w dużym pokoju
musze zrobic fotke jak z dwóch stron ładnie odgryzł kabel przy telefonie domowym.
Napsoci, a póżniej układa się na ręku, mruczy, mizia się i nie da nic pisać na klawiaturze.
Jestem zmuszona do kochania nygusa
meggi 2 pisze: Jestem na maksa wkurzona, czarny diabełek Krecik przegryzł cienkie kabelki w sprzęcie elektornicznym , który jest pożyczony od córki i dziś jak na zlość córka przychodzi do mnie.meggi 2 pisze:Nie wiem co mam począć z tym Krecikiem, od soboty stał pożyczony prostownik schowany w pudelku na wieszaku w przedpokoju ,
dziś czarny diabełek pogryzł przewody w sieczke.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 86 gości