"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 23, 2012 21:55 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ach tak, lecące bambetle to jest to 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 23, 2012 21:57 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Ach tak, lecące bambetle to jest to 8)

No....skoczyłam na równe nogi :evil: .
Myślałam, że włamanie jakie :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 03, 2012 10:11 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dawno nie narzekałam, ale mam dość jak rano chociaż centymetr w łóżku się ruszę, lub TŻ wstanie do pracy, to tylko słyszę 'miau miau miau!' po chwili hop na łóżko i do ucha kolejne pytające 'miau?' i tak dopóki jej chociaż nie pogłaskam, a zwykle kończy się tak że i tak już nie zasnę więc wstaję i nie, wcale nie ma pustej michy :roll:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Nie maja 13, 2012 10:04 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nie narzekałam, bo wiem że pawiki to przy posiadaniu kota coś normalnego.
Ale czy moja osobista Kota musi najadać się po kokardę i radośnie zwrócić mi to na świeżo wypraną pościel?
Wątek Karmy
Obrazek
Obrazek
Pysia [*] - 1.10.2012

erraticmuse

Od: Wto sty 17, 2012 19:34

Post » Nie maja 13, 2012 10:13 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ja chyba w koncu zainwestuje w jakas miche dla rzygaczy, bo moj kocur po prostu nie umie jesc normalnie :roll:
A ostatnio zjadl i - o dziwo - polozyl sie, zamiast biegac do domu jak stado bydla. Potem - rowniez o dziwo - moja kotka podlozyla sie mu do lizania. A on ja ladnie wylizal, bez proby odgryzienia glowy. Po czym co zrobil ? Rzygnal sobie. Widac woli z kotka sie prac, niz byc milym (nomen omen) do obrzydzenia :lol:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon maja 14, 2012 20:09 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dwa dni mnie nie było :/ Pół domu zarzygane, pozrzucane książki z półek, mój ulubiony tom Wiecha poszarpany w serpentyny... Z półki pod samym sufitem zrzucona gipsowa krowa rozmiarów dość zacnych. Mam nadzieję, że do zdarzenia doszłow dzień :/
Ktoś chce kota? Albo pięć?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon maja 14, 2012 20:53 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

i po co myć okna?? rekord czystych: 1,5 doby
dopiero zauważyłam wątek 8)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto maja 15, 2012 5:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Udeptywanie do 5kg kota jest rozkosza od 10kg kota jest .....

wpisac dowolne-rude mnie udeptywalo z zapalem od 5 ranoooooooo 3 krotnie czekajac az wstane :roll: :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto maja 15, 2012 11:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Anulka, ja mam tak codziennie :lol:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto maja 15, 2012 14:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja tak normalnie nie mam-ale ze ostatnio moge wstawac pozniej ,to koteczek zdezorientowqnay ,bo wie kiedy sie obudze i udeptuje :ryk:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro maja 16, 2012 9:17 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Yoshi :evil: co to jest za stworzenie.
Pisze prace zaliczeniowa, przygotowuje sie do dzisiejszych cwiczen, jutro egzamin, wiec przyklejona jestem do lektur, pisania, notatek...
On nie rozumie, ze nie mam dla niego czasu i wyje, straca co sie da (na szczescie niewiele sie da), zaczepia, no zyc nie daje.
Teraz usiadl obok mnie i cos czuje, ze zaraz zacznie sie jego darcie "mama" na caly glos :evil:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie maja 27, 2012 18:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wszystkie kwiatki w domu zniszczone wiadomo przez kogo.
Kupiłam 2 miesiące temu piękny kwiat ''Zamioculcasa'' wypuszcza nowe młode pędy i cóż KRECIK wspina się na górne pędy i obgryza listki, połamane pogryzione wszystko. :evil: Nic nie można mieć w domu oprócz szkodników kotow.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie maja 27, 2012 19:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

meggi 2 pisze:Wszystkie kwiatki w domu zniszczone wiadomo przez kogo.
Kupiłam 2 miesiące temu piękny kwiat ''Zamioculcasa'' wypuszcza nowe młode pędy i cóż KRECIK wspina się na górne pędy i obgryza listki, połamane pogryzione wszystko. :evil: Nic nie można mieć w domu oprócz szkodników kotow.

witaj w klubie :roll:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie maja 27, 2012 19:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Meggi2, nawet nie wiesz, jak bardzo masz rację :roll:
Ja o żywych kwiatach zapomniałam już dawno, czorty potrafiły nawet drewniane z jarmarków połamać :|
Książkę też mi kiedyś Ptysiek pogryzł - i to w dodatku pożyczoną. A dziś pobudka była po szóstej - taka na dobre :roll:
Oni sumienia nie mają :spin2: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 27, 2012 19:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Takie podsumowanie zrobiła mziel52 na innym wątku, ale poczynań tego nicponia to chyba nikt nie przebije. Ile to forsy zmarnowanej. :cry:

mziel52 pisze:Jeśli Cię to pocieszy, to Krecik meggi 2 ma więcej zniszczeń na swoim koncie:
meggi 2 pisze:Krecik jest coraz gorszy, pogryzł juz 5 ładowarek do telefonu
przegryzł myszke do komputera, kabel od radia i kabel od telefonu stacjonarnego.
Dziwne ma smaki ten Krecik , zamiast mięsa połyka kable.

meggi 2 pisze:Krecik mały diabeł wykonczy mnie, własnie
przegryzł główny kabel telefoniczny :evil:

Może ktoś poszukuje małego gryzonia?

meggi 2 pisze:Jedank Krecik postanowił na swoim
i pogryzł gruby kabel od zasilacza laptopa :evil:

meggi 2 pisze:zaraz go utłukę, wyszłam do kuchni po lekarstwa
a ten głupek przegryzł mi kabel od kolejnej myszy

meggi 2 pisze:Krecik jeszcze żyje :D
Kupiłam taką ochronkę plastikową, nacięłam w środku
upchałam tam przewód od myszki i zabezpieczyłam.
Mam nadzieje, że koci diabeł już tego nie przegryzie.

meggi 2 pisze:Krecik, pożeracz kabli pozdrawia :D
Niestety zawiodłam się na swoim pomyśle.
Dziś Krecik pogryzł bialą ochronkę na kabel
w porę zauważyłam, myszki jeszcze nie zdążył pogryżć.

meggi 2 pisze:Co do Krecika, to już nie mam żadnego pomysłu na niego
on ma czas na pogryzienie kiełbasek kocich i zdąży oblecieć kable w domu,
powynosić gabki z kuchni i łazienki, ostatnio moja szczoteczka do zębów też jemu
była do czegoś potrzebna, bo leżała w dużym pokoju :ryk:
musze zrobic fotke jak z dwóch stron ładnie odgryzł kabel przy telefonie domowym.
Napsoci, a póżniej układa się na ręku, mruczy, mizia się i nie da nic pisać na klawiaturze.
Jestem zmuszona do kochania nygusa :wink:

meggi 2 pisze: Jestem na maksa wkurzona, czarny diabełek Krecik przegryzł cienkie kabelki w sprzęcie elektornicznym , który jest pożyczony od córki i dziś jak na zlość córka przychodzi do mnie.

meggi 2 pisze:Nie wiem co mam począć z tym Krecikiem, od soboty stał pożyczony prostownik schowany w pudelku na wieszaku w przedpokoju ,
dziś czarny diabełek pogryzł przewody w sieczke. :twisted:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia][następna]