EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 27, 2012 17:30 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

U mnie też wszystkie dziewczyny po sterylce szybko dochodziły do siebie .
To chyba my mamy większą traumę :wink:
Jemy . :ok:
Mam Nadzieję że Chuchrak też na takiego wyrośnie ,ta trójka żyje dzięki niemu ,to ona tak strasznie krzyczał ,a jest dużo mniejszy od braci ,.
Ważne że je ,wierzę że mimo wszystko damy radę .
dla porównania wysle OKI fotki ,jak wstawi zobaczycie Chuchraczka .
Teraz tak walczyły ze smokiem że myslałam o rezygnacji z karmienia :twisted: zagryzły smoka na śmierć.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie maja 27, 2012 17:37 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

A to zębate bestie :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie maja 27, 2012 17:44 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

dorcia44 - jesteś naprawdę fantastyczną osobą!
adeeniet

Post » Nie maja 27, 2012 17:55 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

a co będzie jak zębole wyrosną :strach:
Jutro kupię opakowanie Mixolu ,tam jest buteleczka w środku ,przyda się :wink:

Problem z karmieniem kiedy idę do pracy ,jutro przyjdzie Iza ,...

adeeniet ..dziękuję ale jestem na prawdę najzwyklejszą babą pod słońcem :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 27, 2012 18:03 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

dorcia44 pisze:
adeeniet ..dziękuję ale jestem na prawdę najzwyklejszą babą pod słońcem :wink:

tylko to słońce dla Ciebie Dorciu jest Niezwykłe :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: !
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie maja 27, 2012 18:30 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Nie. Sernik i ja jesteśmy zdania, że w kilku miejscach na świecie rezydują prawdziwe anioły. Ku pokrzepieniu serc. I Ty jesteś jednym z nich. Bez dyskusji! ;)

Boluś też torturuje smoczka! Achchchhhhh, grrrrrrrrrrrrrrrrr, jest Lwem Północy i pokaże temu smoku!!!
Aniada

Post » Nie maja 27, 2012 20:50 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Postanowiły zamordować smoka i już,jest taka złość ,takie szarpanie ,stękanie ,krzyki że ratuj się kto może :strach: zamiast ssać gryzą i wściekają się ,a jak złapią za palucha zamiast smoka to do krwi ostatniej :mrgreen: Jeden je ,reszta pakuje mu sie na głowę,na grzbiecik ,odpychają się walczą ,robią wrrr........... :1luvu: Potem wtulają się we mnie ,patrza tymi ślipkami i mruczą ... :1luvu: usypiają mi na kolanach ....
Na razie siedzą w transporterku na blacie w kuchni ,myślę aby przenieś ich do większego,mogła bym dać ich pod kwokę ,ale boje się że któras tłusta dupa wskoczy i je zgniecie :roll:
Było by mi wygodniej ,o tak co dwie godziny wymiana butli z wodą .

Oba wenflony już wyjęłam ,ew. wszystko pod skórnie.

BB vel Blondi jak ich słyszy to drze się pospołu z nimi :lol:
Muszę jej zakropić oczka ,a Muszce podać antybiotyk muszę pamiętać bo lekko jestem ścięta .

Muszka z Sońką wykorzystują zamieszanie i potrzeby fizjologiczne załatwiają w domu ,a przecież wychodzę z nimi normalnie :twisted:

a w ogóle jestem na głodzie bo odstawiłam sołodycze już 6 dni temu :placz:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 27, 2012 21:13 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

dobrej nocki kochani :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 27, 2012 21:21 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Dziękujemy. Śpijcie spokojnie! :D
Aniada

Post » Nie maja 27, 2012 21:23 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Obrazek
Foty idą! Nie spać!

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie maja 27, 2012 21:25 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

Obrazek
Ja rozumiem, że tylko mikropieski i mikrokotki, ale tym razem chyba przesadziłaś :twisted:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OKI

Post » Pon maja 28, 2012 8:29 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

witam poniedziałkowo :D
cała trójka również :ok:

jesteśmy rześcy jak o skowronki o poranku :mrgreen:
żyjemy ,tyjemy ,rośniemy i :1luvu:
Mamy pierwsze imię Dyzio. Chuchraczek .wywalił się na grzbiecik ,chude łapunie chwyciły mnie za palec a oczka miał takie rozmarzone ...i został Dyzio Marzyciel (chuchraczek )
Drugi kawaler dostał Oskara za sygnały jakie mi dawał co bym go w tej ciemności znalazła ,więc jest Oskarem Lepką (przylepką :wink: )
Trzeci kawaler został Smoku Ja Ci Pokażę...
Kocięta są starsze ,tylko takie mini mini ,mam nadzieję że nadrobią.
Dyzio to zmumifikowane kocie je coraz lepiej ,coraz więcej ,ma wole walki ,ozył .
Wszystkie dzis bawiły się swoimi łapuniami ,wspinały po mnie do buzi ,na całuski od mamuni (cuda panie ,cuda 50 latka powiła trojaczki :mrgreen: )
Nie mam nadal dobrego planu na czas wyjścia do pracy ,Dzis tak jak pisałam przyjedzie Iza ..lub jeżeli Ewa sie zgodzi zaniosę je na czas pracy do Ewy a po 22 odbiorę .
Tylko czy to jest dobry pomysł ?
czy zostawić je na te 5 godzin :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 28, 2012 8:49 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

O matko jakie śliczne szkraby malusie :1luvu:

Dorcia jesteś :aniolek: albo nawet sto :aniolek:

Jeśli masz gdzie je zanieść na czas pracy to ja przez te parę dni bym je jednak pod opieką zostawiała, dopóki nie dojdą do siebie. Wydaje mi się, że jednak 5 godzin to dla nich za dużo jeszcze żeby same zostały.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon maja 28, 2012 9:01 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

no właśnie ,to jest 5 godzin w tym czasie straciły by 2 posiłki ,jedzą co 2 godziny ,a nawet częściej.
Spytam czy się zgodzi.
Ewa kiedyś odchowała kocie znalezione jeszcze z pępowiną.
Tylko czy się zgodzi?
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 28, 2012 9:13 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI jedna choruje

OKI pisze:O mamuniu, jakie bidy :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorciu, ja mogę odebrać sunie w środę wracając z pracy, a Ty je sobie zabierzesz wracając z Twojej.

Dzień dobry :mrgreen:

OKI

[poprzednia][następna]