Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkusowa pisze:jeszcze jest miau..
nelka83 pisze:Dziewczyny, to jak robimy? W sumie myślę, że turkusowa ma rację. Na moim bazarku licytacja już się zaczęła, jak dołożymy nowe fanty to się namiesza. Może lepiej zrobić nowy bazarek, będzie wygodniej to ogarnąć. Oczywiście mogę się tym zająć, poprowadzić go i udostępnić konto. To jak?
nelka83 pisze:inusia00111, mogłabyś napisać ile jest tych futer do odpchlenia (pogubiłam się troszkę).
Podaj mi też adres do siebie na pw, wyślę na razie Ektopar.
inusia00111 pisze:nelka83 pisze:inusia00111, mogłabyś napisać ile jest tych futer do odpchlenia (pogubiłam się troszkę).
nie jestem pewna czy to od Ciebie, ale chyba tak bo jest tam też ten Ektopar , i opróćz tego była "podwójna" miseczka i gumowa zabawka.
Bardzo dziękuje![]()
Myślę, że nie będzie nic przeciwko jeżeli miseczka i zabawka będzie już "własnością" Saby, i trafi do swoich przyszłych właścicieli jako "wyprawka".
nelka83 pisze:inusia00111 pisze:nelka83 pisze:inusia00111, mogłabyś napisać ile jest tych futer do odpchlenia (pogubiłam się troszkę).
nie jestem pewna czy to od Ciebie, ale chyba tak bo jest tam też ten Ektopar , i opróćz tego była "podwójna" miseczka i gumowa zabawka.
Bardzo dziękuje![]()
Myślę, że nie będzie nic przeciwko jeżeli miseczka i zabawka będzie już "własnością" Saby, i trafi do swoich przyszłych właścicieli jako "wyprawka".
Oczywiście, że nie mam nic przeciwkoJeśli Sabuni spodobają się prezenty to już są jej
nelka83 pisze:inusia00111, mogłabyś napisać ile jest tych futer do odpchlenia (pogubiłam się troszkę).
PrzemekK pisze:nelka83 pisze:inusia00111, mogłabyś napisać ile jest tych futer do odpchlenia (pogubiłam się troszkę).
Tylko pamiętajcie - Ektopar WYŁĄCZNIE dla psów, dla kotów jest toksyczny.
Po cichu trzymamy kciuki.
nelka83 pisze:Gotuje się we mnie jak czytam o takich "ludziach"Mam nadzieję, że ktoś pokocha psiaka i da mu kochający dom... Biedny
inusia00111 pisze:nelka83 pisze:Gotuje się we mnie jak czytam o takich "ludziach"Mam nadzieję, że ktoś pokocha psiaka i da mu kochający dom... Biedny
nom Karlus nawet miski nie ma ;( dzisiaj idę podrzucić mu jedzonka,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 63 gości