ruda32 pisze:marzena81 pisze:marzena81 pisze:Dziewczyny, przepraszam, że tak wpadam. I bardzo przepraszam autora wątku, że zaśmiecam, ale też mam problem z ogłoszeniem. Pomożecie w pewnej kwestii? Umówiłam się na wydrukowanie 5000 ogłoszeń za niewielką kwotę! I będę rozwieszała ogłoszenia w każdej dzielnicy i pewnie jeszcze zajmie mi to kilka tygodni (miesięcy?). Nie wiem jak napisać kiedy zaginął... Bo mój kotek zginął zeszłego roku w lipcu. Jeśli umieszczę na ogłoszeniu, że zaginął w lipcu to każdy będzie myślał, że w tym roku (bo pewnie w lipcu jeszcze będę ogłoszenia wieszać). Z kolei jak napiszę, że w lipcu 2011 to nikt już nie będzie szukał, a bo to już dawno i pani już kota nie znajdzie, jak to mi mówią inni... A jak nie napiszę kiedy zaginął to ludzie będą dzwonić, że tydzień temu im się jakiś kot pojawił... Jak to napisać??? Zaginął w lipcu 2011/ zaginął kilka miesięcy temu/ zaginął w zeszłym roku/ zaginął latem 2011/ zaginął latem zeszłego roku... Pomocy... ProszęMuszę dać znać jak najszybciej... Dziękuję Wam bardzo za pomoc...
A może zaginął zeszłego lata?
Nie pisz kiedy zaginął tak jak Iwonami o Ogryni .
To nie ma znaczenia bo jak zobaczą ,że dawno zginął to oleją ogłoszenie
Jak ktoś zadzwoni to dopytasz się
Ok, dziękuję za radę. Masz rację. Nie napiszę. Zastanawiałam się czy umieścić, że jest nadal poszukiwany, ale chyba też dam sobie z tym spokój. Pozdrawiam serdecznie!