MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 13:05 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

No ja już sama nie wiem.. Piszecie, że nie było żadnego telefonu, a ta babka z naszego kursu wczoraj wieczorem mówiła dziewczynom, że dzwoniła do Was i poprosiła o więcej zdjęć na maila. Mnie wczoraj nie było w tym momencie w pracy, ale dziewczyny mówią, że ona jest przekonana, tylko jeszcze czekała za zdjęciami, by pokazać je mężowi.

(ja bardzo chętnie, jeśli tylko tego potrzebujecie, podjadę do Was i popstrykam zwierzakom te foty - ino aktualnie mam tylko 13 zł, cinko w lodówce, a do wypłaty jeszcze parę dni..)
ObrazekTusia i Finka (aka Miczika i Czupirika)ObrazekSzarinka, najdroższa za TM

Patrysza

Od: Czw lut 02, 2012 15:58

Post » Pt maja 25, 2012 13:26 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Patrysza pisze:No ja już sama nie wiem.. Piszecie, że nie było żadnego telefonu, a ta babka z naszego kursu wczoraj wieczorem mówiła dziewczynom, że dzwoniła do Was i poprosiła o więcej zdjęć na maila. Mnie wczoraj nie było w tym momencie w pracy, ale dziewczyny mówią, że ona jest przekonana, tylko jeszcze czekała za zdjęciami, by pokazać je mężowi.

(ja bardzo chętnie, jeśli tylko tego potrzebujecie, podjadę do Was i popstrykam zwierzakom te foty - ino aktualnie mam tylko 13 zł, cinko w lodówce, a do wypłaty jeszcze parę dni..)

Patrysza, a może udałoby Ci się do niej zdobyć nr telefonu? Bo na razie widzę, że dziewczyny od Mietka redukują swój dysonans poznawczy, by przygotować sumienie do wypuszczenia kota.

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Pt maja 25, 2012 13:33 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

maneki pisze:
Patrysza pisze:No ja już sama nie wiem.. Piszecie, że nie było żadnego telefonu, a ta babka z naszego kursu wczoraj wieczorem mówiła dziewczynom, że dzwoniła do Was i poprosiła o więcej zdjęć na maila. Mnie wczoraj nie było w tym momencie w pracy, ale dziewczyny mówią, że ona jest przekonana, tylko jeszcze czekała za zdjęciami, by pokazać je mężowi.

Patrysza, a może udałoby Ci się do niej zdobyć nr telefonu? Bo na razie widzę, że dziewczyny od Mietka redukują swój dysonans poznawczy, by przygotować sumienie do wypuszczenia kota.

Zdjecia pani dostala i czekamy.
Dziewczyn od Mietka prosze sie nie czepiac !!!!
Dostalam info od kolezanki, ze Mietek zdemolowal klatke, matka od kociat ze strachu osrala cala klatke.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pt maja 25, 2012 13:34 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

WeraW pisze:W ogóle dziwne jest to, że on w ani trochę nie śmierdzi, nie znaczy terenu, nie czuć że to kocur.
Wykastrowany będzie, o ile już nie jest.

jak kocur jest w kiepskim stanie, to organizm koncentruje się na przetrwaniu, wtedy niektóre "funkcje" mogą zanikać, ale jak się odkarmi to wszystko wróci do normy i będzie go czuć, kiedyś mi się trafił taki wycieńczony i myślałam że jest wykastrowany, dopiero po chyba 2 miesiącach zaczęło go być czuć
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt maja 25, 2012 15:05 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

toz-police pisze:Zdjecia pani dostala i czekamy.
Dostalam info od kolezanki, ze Mietek zdemolowal klatke, matka od kociat ze strachu osrala cala klatke.

O Boziu.. No niełatwo Wam musi być.. (Moja Szari, za TM, gdy tylko na jedną noc została zamknięta w łazience, ze względu na małe kotka, który u mnie jedną noc tylko miał przenocować, narobiła sobie tyle krzywdy, nos sobie tak obtłukła, że długo długo leczyliśmy..)

Pytam, ciągle pytam.. :( i mówię, że to bardzo pilne.. Jedna z instruktorek sama się zaoferowała podzwonić po swoich znajomych.

Patrysza

Post » Pt maja 25, 2012 15:15 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Uważam , że robią co w ich mocy, niełatwo w takich warunkach przetrzymywać koty i się nimi opiekować.

I co ta babka taka zdecydowana była a teraz się zastanawia?
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt maja 25, 2012 15:27 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

lula11 pisze:I co ta babka taka zdecydowana była a teraz się zastanawia?

Weź daj juz sobie spokój ze złośliwościami: przecztalas ze zrozumieniem? Sama jest zdecydowana, ale chciała jakieś zdjecia na maila, by mezowi pokazac kota. Kota widziala jedynie na malym czarno-bialym zdjeciu wydrukowanym wczesniej przeze mnie i chciala moc czyms meza przekonac. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy tylko jatrza, powinni miec zakaz wypowiadania sie na takich forach.

Patrysza

Post » Pt maja 25, 2012 15:31 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

no, tak jak ty, ja tylko spytałam, po co drażliwość
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Pt maja 25, 2012 15:52 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Patrysza pisze:
lula11 pisze:I co ta babka taka zdecydowana była a teraz się zastanawia?

Weź daj juz sobie spokój ze złośliwościami: przecztalas ze zrozumieniem? Sama jest zdecydowana, ale chciała jakieś zdjecia na maila, by mezowi pokazac kota. Kota widziala jedynie na malym czarno-bialym zdjeciu wydrukowanym wczesniej przeze mnie i chciala moc czyms meza przekonac. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy tylko jatrza, powinni miec zakaz wypowiadania sie na takich forach.

Uuuu, pojechałaś teraz :mrgreen: A zauważyłaś może, że w wyniku "jątrzenia" wątek zyskał na oglądalności, a sprawy Miecia poszły do przodu?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt maja 25, 2012 16:07 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Zofia&Sasza pisze:A zauważyłaś może, że w wyniku "jątrzenia" wątek zyskał na oglądalności, a sprawy Miecia poszły do przodu?

Błąd korelacji, spraw poszly do przodu, bo pare osob postanowilo pomoc, jatrzenie zaczelo sie potem..
Ale zamiast jątrzyc można P O M Ó C dziewczynom, wesprzeć je. Wątek może zyskac na oglądalności o wiele bardziej, gdy będzie się pisać o Mieciu, a nie docinać komu się da!, dla dziwnej zasady. Prosze pisac w temacie, sprawy indywidualne, zaczepki na priv.

Kto jeszcze nie udostępnił na fecebooku, już raz-dwa brać się do roboty :)
https://www.facebook.com/events/327381120659806/

edit: link

Patrysza

Post » Pt maja 25, 2012 19:19 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

kaja555 pisze:tablicę mu koniecznie wyróznijcie

ma wyróżnioną na szczecińskiej, bo na Policach też miał już (dziewczyny robiły) a na Szczecinie to zawsze większy odzew.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 25, 2012 20:41 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Dobra dziewczyny, nie klucmy sie. Wiem, ze kazdej zalezy na tym zeby Miecio znalazl domek !!!! Dzieki za to, ze z nami jestescie :1luvu:
Bedzie dobrze Mietek znajdzie domek. Podrukujemy kolorowe ogloszenia i polatamy w miejsca gdzie sa domki jednorodzinne w Policach, moze wpadnie komus w oko 8O

A teraz najwazniejsze, Miecio stracil jajka :placz:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt maja 25, 2012 20:47 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

I dobrze :ok:
Teraz zmieni się w kota kanapowego i będzie mu z tym dobrze.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt maja 25, 2012 20:51 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Mamy nastepna matke z malymi, tym razem maluchow jest 6. Mamy juz 11 szt, maja ze 2 tyg.i wiemy, ze jest jeszcze jedna matka z maluchami, ale dla nie juz nie mamy miejsca. Ja sie pochlastam :(

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt maja 25, 2012 20:54 Re: KOCUREK MIECIO SZUKA CZLOWIEKA...KTORY NIE BEDZIE BIL...

Masz rację, chodzi tylko o dobro kota, zresztą znasz mnie nie jestem skora do "jątrzenia". Już wcześniej udostępniłam wydarzenie na fb i robiłam zdjęcia Mieciowi.

Trochę on dzisiaj biedulek do tym zabiegu, ale może się trochę uspokoi i nie będzie taki głośny i nerwowy.

A te kolejne maluchy to gdzie ulokowałyście? Przecież tam ciasnota taka.
Kod:

lula11

[poprzednia][następna]