Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patrysza pisze:No ja już sama nie wiem.. Piszecie, że nie było żadnego telefonu, a ta babka z naszego kursu wczoraj wieczorem mówiła dziewczynom, że dzwoniła do Was i poprosiła o więcej zdjęć na maila. Mnie wczoraj nie było w tym momencie w pracy, ale dziewczyny mówią, że ona jest przekonana, tylko jeszcze czekała za zdjęciami, by pokazać je mężowi.
(ja bardzo chętnie, jeśli tylko tego potrzebujecie, podjadę do Was i popstrykam zwierzakom te foty - ino aktualnie mam tylko 13 zł, cinko w lodówce, a do wypłaty jeszcze parę dni..)
maneki pisze:Patrysza pisze:No ja już sama nie wiem.. Piszecie, że nie było żadnego telefonu, a ta babka z naszego kursu wczoraj wieczorem mówiła dziewczynom, że dzwoniła do Was i poprosiła o więcej zdjęć na maila. Mnie wczoraj nie było w tym momencie w pracy, ale dziewczyny mówią, że ona jest przekonana, tylko jeszcze czekała za zdjęciami, by pokazać je mężowi.
(ja bardzo chętnie, jeśli tylko tego potrzebujecie, podjadę do Was i popstrykam zwierzakom te foty - ino aktualnie mam tylko 13 zł, cinko w lodówce, a do wypłaty jeszcze parę dni..)
Patrysza, a może udałoby Ci się do niej zdobyć nr telefonu? Bo na razie widzę, że dziewczyny od Mietka redukują swój dysonans poznawczy, by przygotować sumienie do wypuszczenia kota.
WeraW pisze:W ogóle dziwne jest to, że on w ani trochę nie śmierdzi, nie znaczy terenu, nie czuć że to kocur.
Wykastrowany będzie, o ile już nie jest.
toz-police pisze:Zdjecia pani dostala i czekamy.
Dostalam info od kolezanki, ze Mietek zdemolowal klatke, matka od kociat ze strachu osrala cala klatke.
lula11 pisze:I co ta babka taka zdecydowana była a teraz się zastanawia?
Patrysza pisze:lula11 pisze:I co ta babka taka zdecydowana była a teraz się zastanawia?
Weź daj juz sobie spokój ze złośliwościami: przecztalas ze zrozumieniem? Sama jest zdecydowana, ale chciała jakieś zdjecia na maila, by mezowi pokazac kota. Kota widziala jedynie na malym czarno-bialym zdjeciu wydrukowanym wczesniej przeze mnie i chciala moc czyms meza przekonac. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy tylko jatrza, powinni miec zakaz wypowiadania sie na takich forach.
Zofia&Sasza pisze:A zauważyłaś może, że w wyniku "jątrzenia" wątek zyskał na oglądalności, a sprawy Miecia poszły do przodu?
kaja555 pisze:tablicę mu koniecznie wyróznijcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości