Moderator: Estraven
Mara S pisze:Klaudynka ma nadal dużo syfu w uszach i silny stan zapalny. Na razie ma dalej brać oridernyl 1 raz dziennie i w poniedziałek u weta czyszczenie uszu i kontrola. Chyba, że zdecydujemy się ją wreszcie sterylizować to wstępnie zarezerwowany termin jest na wtorek. Wówczas to czyszczenie ucha by było pod narkozą. Trzeba przemyśleć tę sterylkę póki kicia nie ma rujki a poza tym w późniejszym terminie będzie tylko 1 wetka więc znów jakiś czas sterylek nie będzie.
Poza tym ok, z tym, że kotom na zdrowej znudziła się obecna karma mokra - miały dwie pełne miski czegoś starego a na przyniesionego whiskasa z kaczką się rzuciły. Co to za czarny kot jest na zdrowej - ukrył się w koszyczku i nie skojarzylam kto to....?
balbina38 pisze:Mara S pisze: Co to za czarny kot jest na zdrowej - ukrył się w koszyczku i nie skojarzylam kto to....?
chyba masz na myśli Marcysię.
MarKotek pisze:no bo mialam wyslac tereni i...nie wyslalam
wiesiak pisze:Teresko nie znam pani Eli to moze zapytaj. Mogę zawieść kota i troszkę zostać ale nie wiem czy w tej klatce mogę usiąsć.
Jakiego kotka tam damy ? Zrobiłabym takie papierowe ogloszenie o nim bo widzialam ręcznie napisne na kartce dla Orzeszka tylko muszę wczesniej wiedzieć dla kogo.
Czy jest gdzieś telefon od Panterka ? Moze mogę zadzwonić zaytać jak sie czuje, dom z psem to dla niego stres ciekawa jestem czy już lepiej z nim.
Zrobiłam następne ulotki jak bezpiecznie zapoznać nowego kota z kotem rezydentem. Jak wydrukuję zaniosę do chatki.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 28.05.-03.06.2012 r.
28.05. pon. rano brak wie. Teresa
29.05. wt. rano brak wie. brak
30.05. śr. rano brak wie brak
31.05. czw.rano brak wie. brak
01.06. piat rano brak wie. brak
02.06. sob. brak wie. brak
03.06. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1 pisze:MarKotek pisze:no bo mialam wyslac tereni i...nie wyslalam
Martynko dziewczynki już na stronie naszej, zrobiłam im ogłoszenie na tablicy, i alegratce tak że można dalej kopiowac na inne portale.
Mara S pisze:Dopisałam Pysiola do ciachu na wtorek - tylko na razie nie wiadomo kto je na to zawiezie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości