Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 9:32 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

a ja grzecznie czekam na moje ziółko :roll:
może dojdzie lada moment... bo kot mi wyżera szczypiorek na balkonie...
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt maja 25, 2012 11:18 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

można jeszcze zakupić szklaneczkę?
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Śro maja 30, 2012 15:05 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

grzecznie melduję że owies dotarl....
idę siać ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 30, 2012 15:12 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

:oops: :oops: :oops:
Bardzo przepraszam za kosmiczne opóźnienie, ale z tą partią miałam tyle zbiegów okoliczności, że nawet pisać nie będę, bo uznane by to było za mój wymysł w celu usprawiedliwienia mojego lenistwa. Nikt by nie uwierzył. A całkiem dług post by wyszedł.
A zaczęło się od tego, że moje źródełko owsa wyschło i zgłosiłam się do kolejnego.
Aż bałam się napisać cokolwiek, żeby nie zapeszyć.

Ale już mam worek w piwnicy i na rok starczy. Zdolność kiełkowania też sprawdzona.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro maja 30, 2012 18:43 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

hehehe :) najważniejsze że doszło :) i jutro będe siać :) (bo musze pomyśleć gdzie szczypiorek siałam...)
czasem wszystko się sprzysięga przeciwko nam ;)
ja też miałam tyle planów na ten tydzień i miałam tyle do zrobienia...
ale kochana opatrzność stwierdziła, że za duzo miałam na głowie ostatnio i postanowiła dac mi odpocząć... no to odpoczywam...
z zapaleniem płuc :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 30, 2012 19:17 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

Oj, paskudnie :(
Zdrowia życzę :ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro maja 30, 2012 19:46 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

;) dzieki :)
juz jest lepiej.... :ok:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 30, 2012 20:03 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

johaśka pisze:hehehe :) najważniejsze że doszło :) i jutro będe siać :) (bo musze pomyśleć gdzie szczypiorek siałam...)
czasem wszystko się sprzysięga przeciwko nam ;)
ja też miałam tyle planów na ten tydzień i miałam tyle do zrobienia...
ale kochana opatrzność stwierdziła, że za duzo miałam na głowie ostatnio i postanowiła dac mi odpocząć... no to odpoczywam...
z zapaleniem płuc :roll:

a o moich kotach to już nie pomyślałaś paskudo :| ileś tam wzięła, podzielisz się?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Od: Czw wrz 22, 2005 11:49

Post » Śro maja 30, 2012 20:10 Re: Zasiali górale (i my) owies do odkłaczania. Reaktywacja!

RyBa1 pisze:a o moich kotach to już nie pomyślałaś paskudo :| ileś tam wzięła, podzielisz się?

no masz... starczy dla nas obu na najbliższy rok.... ;)
pewnie że się podzielę :) mogę ci jutro do przedszkola wziąć tylko żeby nie było że ci zioło daję ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia]