Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:Dzisiaj do nowego domku pojechała 3miesięczna kiciaprzyjęta 22.05, nr ewidencyjny 89/86/12
Poza tym na część adopcyjną z kwarantanny została przeniesiona szaro-bura kotka (Izi o ile dobrze pamiętam), przyjęta do schronu 11.05.12, o numerze 82/79/12.
Kicia czuje się dobrze, na początku była troszkę przestraszona ale po myzianku znacznie się rozluźniła![]()
Kotka po zabiegu (Madam) o numerze ewidencyjnym 51/49/12 został przeniesiona ze szpitalika do kwarantanny. Włożyłam jej do boksu kontenerek e którym od razu się schowała, bo była przerażona![]()
No i do schronu został przyjęty dzisiaj nowy kotsiedzi wystraszony na samej górze boksów. Jest cały czarny, ma około 6 miesięcy, numer ewidencyjny 91/88/12. Nie założyłam mu obroży ponieważ nie byłam w stanie się do niego dostać, kociak jest przerażony...
Plotkara pisze:Tak odnośnie tych broszurek o adopcjach, to pomyślałam sobie, że mogłabym jeszcze porozmawiać z właścicielką pobliskiego sklepu zoologicznego oraz z weterynarzem. Myślę, że tam też znalazłoby się dla nich miejsce : ). Salon piękności, zoologiczny i weterynarz to jakaś szansa dla tych zwierzaków na nowy dom : )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości