Głos jak dzwon ,a nóżki lada dzień go poniosą

Moje nie zareagowały na ten wrzask

Znieczulica totalna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Aniadko wszystko z maluchem w porządku![]()
Głos jak dzwon ,a nóżki lada dzień go poniosąZapewne będzie się wspinał po nóżce za jedzonkiem
)
Moje nie zareagowały na ten wrzask![]()
![]()
Znieczulica totalna
cypisek pisze:Może mu lekko pazurki przyciąć bo ma dłuugachne.Nie będzie tak drapał, maluszki ostre mają jak szpilki. Nie raz moje ręce ucierpiały.
Aniada pisze:aamms pisze:
Ja nie słyszałam chorobie ani kociej, ani ludziej, podczas której miałoby się ochotę porządnie i zdrowo pojeść..![]()
Wiesz co, Aniu? Jak piąty dzień z rzędu leżałam pod kroplówką pół martwa z powodu salmonelli, to myślałam WYŁĄCZNIE o jedzeniu.
Ale tak, tak - mogę zostać okrzyknięta naczelnym panikarzem forum. Nawet jak mały będzie miał 15 lat, to np. Hańka nie da mi o opisywanych tu dniach zapomnieć. Wiem to.
Aniada pisze:Neigh pisze:No wiec u nas takie drzyjapstwo to już było.....dawno wprawdzie, ale z tego okresu nadal pamiętam wściekłe niewyspanie.
Toteż piszę - NIE JESTEM W STANIE ruszyć się z krzesełka. Odwłok mam ciężki niczym Boluś. Tylko przednie łapki - jego wzorem - rozpaczliwie wyciągam po kubek z kawą.
I bodaj pierwszy raz w życiu absolutnie nie czuję potrzeby umycia przed wyjściem głowy. Która to czynność jest moją obsesją. Świat mi zobojętniał. W sumie tłumaczę sobie, że jak się spóźnię nieco na terapię logopedyczną, to nic się złego nie stanie. Dzieci i tak na mnie nie czekają, bo mają zajęcia, z których je zabieram, a od seplenienia nikt jeszcze przecież nie umarł... Za to ze zmęczenia - owszem, bywały takie przypadki, c'nie?
O tak:Neigh pisze:OLABOGA Kocie ( już można oficjalnie nazwy gatunkowej używać?;-) )
Nie wiem, muszą się biolodzy i medycy wypowiedzieć.![]()
Hańka pisze:Aniada pisze:
Ale tak, tak - mogę zostać okrzyknięta naczelnym panikarzem forum. Nawet jak mały będzie miał 15 lat, to np. Hańka nie da mi o opisywanych tu dniach zapomnieć. Wiem to.
Oj, nie tym razem...Podziwiam szczerze. Znalazłszy taki nabój, jak Wam się trafił umiałabym tylko siąść i płakać. Od moich kotek też pomocy nie mogłabym oczekiwać - na Bolusiowe krzyki reakcja zerowa.
kotkins pisze:Będzie persem.Honorowym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 201 gości