Ale one to inne som

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Moje się rzucaja na szczypior (szczególnie ten cieniutki) i pietruchę kiedy przytacham ze sklepu![]()
Ale one to inne som
psiama pisze:Albo podrzucić Dużej na podusie kiedy śpi
villemo5 pisze:Pewnie myśli, ze go ktoś ukardł... To co będzie szukac starego, jak może poszukac nowego i jeszcze przy tym powybrzydzać??
dolabra pisze:ja to mam na balkonie takiego brodzącego, co wode z miski wychlapuje i sie leje do sąsiada..
to musze kłamać że pewnie nad nami ktoś doniczki przelał..
AniHili pisze:dolabra pisze:ja to mam na balkonie takiego brodzącego, co wode z miski wychlapuje i sie leje do sąsiada..
Te worki futrzane to niszczyciele i to takie zawodowe![]()
Dziś, po drodze do pracy usłyszałam takiego komplementa od dwóch robotników, że mnie dosłownie zatkało![]()
Odziana w spodnie do kolan, koszulkę bez rękawów i zwykłe, plaskate sandały (czyli żadna seksbomba ze mnie) wędrowałam sobie, mijając idących z naprzeciwka facetów i nagle słyszę "Jest na co popatrzeć, i z przodu i z tyłu"![]()
I wtedy się załamałam...
becia_73 pisze:AniHili pisze:dolabra pisze:ja to mam na balkonie takiego brodzącego, co wode z miski wychlapuje i sie leje do sąsiada..
Te worki futrzane to niszczyciele i to takie zawodowe![]()
Dziś, po drodze do pracy usłyszałam takiego komplementa od dwóch robotników, że mnie dosłownie zatkało![]()
Odziana w spodnie do kolan, koszulkę bez rękawów i zwykłe, plaskate sandały (czyli żadna seksbomba ze mnie) wędrowałam sobie, mijając idących z naprzeciwka facetów i nagle słyszę "Jest na co popatrzeć, i z przodu i z tyłu"![]()
I wtedy się załamałam...
może ktoś szedł obok chodnikiem![]()
AYO pisze:Ale w czym problem, bo nie rozumiem?
O mnie by się potknęli, a żaden by nie zauważył - cieszyć się należy
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 689 gości