Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mikizone pisze:Najlepszy byłby DT. Leczenie nie powinno być aż tak kosztowne, pod warunkiem ,że nie wyjdą inne rzeczy po drodze.
mikizone pisze: Jak będą puchate, to od razu ktoś je adoptuje. Tylko czy wysterylizuje potem?
VeganGirl85 pisze:Że trzeba podleczyć, rozumiem i popieram, ale poród jest tak samo, jeśli nie bardziej ryzykowny- dlatego leczyłabym ile się da, a jak będzie się zbliżał termin porodu, wykonała zabieg. Nie rozumiem tylko, w czym ta akurat kotka jest lepsza czy gorsza od innych, co powoduje, że tu wet nie zaryzykuje, a u innej być może tak. Przede wszystkim chciałam jednak ostudzić hurraoptymizm pt. kotki będą śliczne, puchate i na pniu znajdą domki, co mi się mam nadzieję udało...
Szenila pisze:VeganGirl85 pisze:Że trzeba podleczyć, rozumiem i popieram, ale poród jest tak samo, jeśli nie bardziej ryzykowny- dlatego leczyłabym ile się da, a jak będzie się zbliżał termin porodu, wykonała zabieg. Nie rozumiem tylko, w czym ta akurat kotka jest lepsza czy gorsza od innych, co powoduje, że tu wet nie zaryzykuje, a u innej być może tak. Przede wszystkim chciałam jednak ostudzić hurraoptymizm pt. kotki będą śliczne, puchate i na pniu znajdą domki, co mi się mam nadzieję udało...
eee... może to nim powoduje, że kotka może nie przeżyć zabiegu?
nie sztuką jest kastrowanie wszystkiego dla zasady, żeby wykastrować, a potem niech idzie gdzie chce albo niech umiera jak chceMyślę, że troszkę się zapętliłaś w swoich poglądach.
mikizone pisze:Dziewczyny, też jestem przeciwna, żeby kotka urodziła, ale skoro wet na razie mówi NIE i próbuje zdążyć z leczeniem przed porodem, to chyba wie , co robi? Zwłaszcza, że złapał się prawie za głowę mówiąc " oj, będzie tych kociąt, będzie".Zaraz powiecie, że często weci nie wiedzą. Zgadza się. Wielu nie ma pojęcia. Ale ten został mi polecony przez forum, a do kogoś trzeba mieć zaufanie. Nie ma co gdybać i kombinować.Na razie ,mam nadzieję, z pomocą pani woźnej leki będą podawane .
A propos wyjątkowości kota - jest wyjątkowa, ma cudowny charakter. Nie oszukujmy się - są różne koty - tak jak i ludzie. .
Szukamy kici domu - dobry DT potrzebny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości