śliczniak
kociak się robi pełnym pyskiem
będzie dobrze
ogon ma

za miesiąc będziesz go z firanki ściągała
takie niepozorniaki najszybciej dają w kość

Olaboga Bolutek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Aniada pisze:Zabrałam osiusianą szmatkę okrywającą termofor. Boluś się obudził i tak oto domagał posiłku. Filmik fatalnie ciemny, ale może coś się uda dostrzec i dosłyszeć.
http://www.youtube.com/watch?v=kD5XNuxD ... e=youtu.be
Efektem oglądania przeze mnie 10 sekund Bolusia był zlot gwiaździsty wokół głośników - nawet Justin przyleciał, a on się ludzi cokolwiek boi. A najnowszy bardzo tymczasowy tymczas z łazienki też chciał wyjść utulić malucha
rysiowaasia pisze:Jesteś WSPANIAŁA!
Aha, tez jestem nauczycielką...Ale taką dobrą ( w sensie serca)
majencja pisze:Oglądnęłam filmikMamusiu ! dziecko rozwija sie prawidłowo ruchowo , drze japkę też wzorcowo
![]()
Joanka Ruda pisze:
za miesiąc będziesz go z firanki ściągała
Olaboga Bolutek
aamms pisze:Puściłam ten filmik z 15 razy.. nadal zero reakcji kociastych.. i tak sobie myślę, że może to znaczy, że wszystko z Bolusiem w porządku..
Przecież, nie dość, że kociaste słyszą (poza Embiśką), to jeszcze doskonale rozumieją Bolusia..
I wygląda to tak: ,nic się nie dzieje.. drze się i co z tego.. drze się, bo głodny i chce jeść.. zaraz pewnie dostanie i wrzaski się skończą.. '
Aniada, Twoja niebieska arystokracja też pewnie dlatego nie zwraca uwagi..
aamms pisze:Puściłam ten filmik z 15 razy.. nadal zero reakcji kociastych.. i tak sobie myślę, że może to znaczy, że wszystko z Bolusiem w porządku..
Przecież, nie dość, że kociaste słyszą (poza Embiśką), to jeszcze doskonale rozumieją Bolusia..
I wygląda to tak: ,nic się nie dzieje.. drze się i co z tego.. drze się, bo głodny i chce jeść.. zaraz pewnie dostanie i wrzaski się skończą.. ' /.../
Hana pisze:
Czyli: Boluś w filmie domaga się uwagi i pieszczot (tłumaczenie z kociego na polski wg. mojej kotki).
Aniada pisze:Hana pisze:
Czyli: Boluś w filmie domaga się uwagi i pieszczot (tłumaczenie z kociego na polski wg. mojej kotki).
Musiałaś się, Moja Droga, machnąć w tym tłumaczeniu, bo Boluś domaga się wyłącznie flachy. Mizianie jest PO jedzeniu.
Miziel52 - dzięki!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 29 gości