Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
idaemean pisze:Mój tymczas aż ze stołu spadł z wrażenia, że coś takie dźwięki wydajeA teraz chodzi biedaczek w kółko i szuka i nawołuje z nadzieją, że może się jednak znajdzie ta piskliwa istota
Aniada pisze:idaemean pisze:Mój tymczas aż ze stołu spadł z wrażenia, że coś takie dźwięki wydajeA teraz chodzi biedaczek w kółko i szuka i nawołuje z nadzieją, że może się jednak znajdzie ta piskliwa istota
A moi rezydenci NIC. Zero reakcji. Banda egoistów.
Aniada pisze:idaemean pisze:Mój tymczas aż ze stołu spadł z wrażenia, że coś takie dźwięki wydajeA teraz chodzi biedaczek w kółko i szuka i nawołuje z nadzieją, że może się jednak znajdzie ta piskliwa istota
A moi rezydenci NIC. Zero reakcji. Banda egoistów.
aamms pisze:
Moim zdaniem wszystko jest w porządku.. moje maluchy dokładnie tak samo stawiały pierwsze kroki..
no, może nieco ciszej się darły, ale za to teraz nadrabiają..
Aniada pisze:aamms pisze:
Moim zdaniem wszystko jest w porządku.. moje maluchy dokładnie tak samo stawiały pierwsze kroki..
Akurat siła Bolusiowego głosu ani przez chwilę nie budziła mego niepokoju.![]()
Jeśli coś w tej małej kociej osóbce jest perfekcyjnie zdrowe i silne, to z pewnością aparat głosowy.
Hańka pisze:Aniada pisze:aamms pisze:
Akurat siła Bolusiowego głosu ani przez chwilę nie budziła mego niepokoju.![]()
Jeśli coś w tej małej kociej osóbce jest perfekcyjnie zdrowe i silne, to z pewnością aparat głosowy.
Nauczycielem zostanie?
Aniada pisze:Zabrałam osiusianą szmatkę okrywającą termofor. Boluś się obudził i tak oto domagał posiłku. Filmik fatalnie ciemny, ale może coś się uda dostrzec i dosłyszeć.
http://www.youtube.com/watch?v=kD5XNuxD ... e=youtu.be
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter i 240 gości