Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 23, 2012 7:01 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Tak mi przykro :(
Śpij maluszku (*)
Odejście kociego przyjaciela to prawdziwe nieszczęście.
Maurycek odszedł przed samymi świętami a ja nadal ryczę jak o nim piszę.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 23, 2012 7:18 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Aleksandrowa bardzo Ci współczuję, Rudas śpij spokojnie.
joanna3113

Post » Śro maja 23, 2012 7:25 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

meksykanka pisze:Tak mi przykro :(
Śpij maluszku (*)
Odejście kociego przyjaciela to prawdziwe nieszczęście.
Maurycek odszedł przed samymi świętami a ja nadal ryczę jak o nim piszę.

Tak odejście przyjaciela to ogromy ból ,żal pozostaje na całe lata.Bynajmniej tak jest ze mną,nigdy nie pogodziłam się z odejściem mojego pierwszego kota,zawsze płaczę na jego wspomnienie i mam żal ,że zbyt mało wiedziałam o kocich chorobach,wetach itp.Śpij koteczku[*]Aleksandrowa przykro mi strasznie. :(
Maluchy wczoraj były pochwalone ,że są grzeczne i ładnie się bawią na drapaku.Oczywiscie w zła godzinę było to powiedziane i obudziły sie w nich szatanki ,dzisiaj urzędowały na szagfkach wc koszykach z moimi drobiazgami,spadła doniczka czyli norma.Zamiast dwóch szatanów białasków mam teraz pięć. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 23, 2012 7:32 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Witam, maluch wstał jeszcze jest trochę zawieszony, ale dobrze się czuje, piję troszkę zjadł, i sobie siedzi i patrzy w okno :) wetka mówiła ze tak za ok. 2 tygodnie będzie można go zaszczepić :)

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Śro maja 23, 2012 8:08 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

darialekarzyk pisze:Witam, maluch wstał jeszcze jest trochę zawieszony, ale dobrze się czuje, piję troszkę zjadł, i sobie siedzi i patrzy w okno :) wetka mówiła ze tak za ok. 2 tygodnie będzie można go zaszczepić :)

Niech chłopak dochodzi do siebie po kastracji i szczepimy.Dario a moze go już ogłaszać ,może przez ten czas znalazłby dom i nie musiał wracać do Szczytna po szczepieniu?

horacy 7

Post » Śro maja 23, 2012 13:43 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Po południu jedziemy do weta z maluchami na drugie odrobaczenie i Atomkiem na kontrolę oczka bo nadal jest brzydkie. :ok:

horacy 7

Post » Śro maja 23, 2012 14:07 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

To w takim razie zaczniemy ogłaszać chłopca, a może się uda :)

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Śro maja 23, 2012 15:20 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Aleksandrowa, znam ten ból i tym bardziej mi przykro. Mój teść jak mieszkalismy w jednym domu niby przypadkiem uchylił okno i kotka niby niezauważona wyszła. Nie znalazłam po niej śladu choć szukalismy daleko od domu, ogłoszenia nic nie dały. Mam nadzieję że przeżyła, na szczęście była po sterylce :(

Przykro z powodu kici [*] niech jej lepiej będzie tam gdzie jest teraz :(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro maja 23, 2012 19:26 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

ehhh... nie ma mnie kilka dni a tu same smutne wieści :(
Dropsik...! Nie mogę uwierzyć- tak dzielnie walczył :( [*]
Kicia [*]
Kotek aleksandrowej [*]
Obrazek

mala_wet

Od: Nie kwi 01, 2012 10:34

Post » Śro maja 23, 2012 20:31 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

przepraszam za OT - proszę w wolnej chwili podrzućcie jeśli możecie, szukamy "domu zastępczego" dla Morrisa na wyjazd viewtopic.php?f=1&t=142326
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro maja 23, 2012 20:37 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Wróciliśmy z Olsztyna dzieciaki odrobaczone drugi raz,okazało się ,że mają świerzb w uszach wcześniej nie widziałam ale teraz zauważyłam otrzymały orydermyl.Kleks ma sporą przepuklinę lecz czekamy.Atomek miał zbadane oko jest lepiej leki zakraplamy dalej.Dario wzięłam fakturę za kastrację i zapłaciłam za antybiotyk na jutro.

horacy 7

Post » Śro maja 23, 2012 20:48 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

ewexoxo pisze:przepraszam za OT - proszę w wolnej chwili podrzućcie jeśli możecie, szukamy "domu zastępczego" dla Morrisa na wyjazd viewtopic.php?f=1&t=142326

Podrzucone :ok:

horacy 7 pisze:Wróciliśmy z Olsztyna dzieciaki odrobaczone drugi raz,okazało się ,że mają świerzb w uszach wcześniej nie widziałam ale teraz zauważyłam otrzymały orydermyl.Kleks ma sporą przepuklinę lecz czekamy.Atomek miał zbadane oko jest lepiej leki zakraplamy dalej.Dario wzięłam fakturę za kastrację i zapłaciłam za antybiotyk na jutro.

Po tym co się działo w ostatnim czasie, myślę, że to dobre wiadomości. :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro maja 23, 2012 20:53 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Będę podrzucać Matwiejowy wątek.
Nie wiem czy miałoby sens wiezienie go aż do mnie, bo dojazd do Stalowej już mamy "przetresowany"... a od was nie tak strasznie daleko... Matwiej to kochany, kolejny kotek na M... tylko czy narażać go znowu na tak kosmiczny transport? :roll: :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 23, 2012 20:55 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Wróciliśmy z Olsztyna dzieciaki odrobaczone drugi raz,okazało się ,że mają świerzb w uszach wcześniej nie widziałam ale teraz zauważyłam otrzymały orydermyl.Kleks ma sporą przepuklinę lecz czekamy.Atomek miał zbadane oko jest lepiej leki zakraplamy dalej.Dario wzięłam fakturę za kastrację i zapłaciłam za antybiotyk na jutro.

Basiu jak to rodzaj przepukliny.
joanna3113

Post » Śro maja 23, 2012 20:56 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Obie z wetką zrobiłyśmy im zdjęcia szczególnie doktor by dzieciaki reklamować już.Poszalały sobie na stole do badań,były w zlewie,słoju z ciasteczkami dla psów,szalały i błyszczały.Ja tez wysłałam fotki do Kasi nie najlepsze ale zawsze jakieś.Jest też nowy domek który dzisiaj przyszedł z karmą na zdjęciu i oczywiście w środku Tuptuś pierwszy najwspanialszy. :1luvu: Odrobaczone nowym środkiem który specjalnie dla nich zamówiono by nie było sensacji zdrowotnych. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

[poprzednia][następna]