Śpij maluszku (*)
Odejście kociego przyjaciela to prawdziwe nieszczęście.
Maurycek odszedł przed samymi świętami a ja nadal ryczę jak o nim piszę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Tak mi przykro![]()
Śpij maluszku (*)
Odejście kociego przyjaciela to prawdziwe nieszczęście.
Maurycek odszedł przed samymi świętami a ja nadal ryczę jak o nim piszę.
darialekarzyk pisze:Witam, maluch wstał jeszcze jest trochę zawieszony, ale dobrze się czuje, piję troszkę zjadł, i sobie siedzi i patrzy w oknowetka mówiła ze tak za ok. 2 tygodnie będzie można go zaszczepić
ewexoxo pisze:przepraszam za OT - proszę w wolnej chwili podrzućcie jeśli możecie, szukamy "domu zastępczego" dla Morrisa na wyjazd viewtopic.php?f=1&t=142326
horacy 7 pisze:Wróciliśmy z Olsztyna dzieciaki odrobaczone drugi raz,okazało się ,że mają świerzb w uszach wcześniej nie widziałam ale teraz zauważyłam otrzymały orydermyl.Kleks ma sporą przepuklinę lecz czekamy.Atomek miał zbadane oko jest lepiej leki zakraplamy dalej.Dario wzięłam fakturę za kastrację i zapłaciłam za antybiotyk na jutro.
horacy 7 pisze:Wróciliśmy z Olsztyna dzieciaki odrobaczone drugi raz,okazało się ,że mają świerzb w uszach wcześniej nie widziałam ale teraz zauważyłam otrzymały orydermyl.Kleks ma sporą przepuklinę lecz czekamy.Atomek miał zbadane oko jest lepiej leki zakraplamy dalej.Dario wzięłam fakturę za kastrację i zapłaciłam za antybiotyk na jutro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 459 gości