Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 17:19 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

darialekarzyk pisze:Feliks już na zabiegu :) Koło 19 mam chłopaka odebrać :)

Dario napisz koniecznie jak po zabiegu. Trzymam kciuki :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto maja 22, 2012 18:11 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Mam nadzieję ,że chłopiec zniósł zabieg dobrze. :ok: :ok: :ok: Dario przepraszam zadzwoniłam do lecznicy około 16 tej ale wiem ,ze wszystko już dogadałaś ja odbiorę zaś przy wizycie . :ok: :ok: :ok: Moje stado leży bo gorąco ,maluchy tez odpoczywają.Są takie chudziutkie i Nutka zmieniła w naszym domu na Melodyjkę.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto maja 22, 2012 19:15 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Feliksio jest zamulony :) raz próbuję iść, zaraz zasypia i tak na zmianę, wymiotował przez chwilę ale ogólnie zabieg minął dobrze, teraz za 2 dni na antybiotyk.

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Wto maja 22, 2012 19:46 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Pamiętacie dwupak któremu szukałam dt zimą ,whiskasowy chłopiec i łaciata siostra.Dziewczynki już nie ma jest zaTM[*]Wybacz kiciu ,ze nie miałam jak Ci pomóc. :(
Ostatnio edytowano Wto maja 22, 2012 19:54 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Wto maja 22, 2012 19:53 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

O, Basia
próbowałaś wstawiać zdjęcia? :)
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 22, 2012 19:55 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

O, Basia
próbowałaś wstawiać zdjęcia? :)

Tak lecz mi nie wyszło.

horacy 7

Post » Wto maja 22, 2012 19:56 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Basiu... co to za wpis na starym wątku... :(

horacy 7 pisze:
po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Byłam w lecznicy gdzie przebywają whiskas i jego siostra ,obydwoje są po zabiegach kastracji i sterylizacji.Czuja się dobrze ,zrobiłam fotki i już poszły do Kasi.Koty są oswojone można je brać na ręce,są przepiękne fotki nie oddają ich urody.Whiskas miał jakiś uraz rogówki i ma po nim ślad na oku.Kicia zaś ma problem z nóżką.Pilnie potrzebują dt lub ds.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Koteczki łaciatej juz nie ma biega za TM.[*]Wybacz malutka. :(

Co się stało?
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 22, 2012 20:14 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Zadzwoniła koleżanka która mnie wtedy tam zabrała bym zlikwidowała ogłoszenia bo kotka została poddana eutanazji.Miała problem ze stawaniem na tylne łapki podejrzewano ukąszenie szerszenia ,a później potrącenie przez samochód,co mówił wet nie wiem panie zdecydowały się kotkę uśpić,mnie poinformowano po fakcie.Tak strasznie mi żal,cholerny los.Czy można było coś zrobić nie wiem ?Czy wet ją badał nie wiem ,czy była to decyzja osób opiekujących się. :( :( :( :(

horacy 7

Post » Wto maja 22, 2012 20:19 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

A co ze schroniskiem w Józefowie? Może dopisz w poście, w którym jest o nim informacja, że fałszywka. Ludzie mogą nie dostrzec treści poniżej i kopiować. I zadręczać telefonami jakichś ludzi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 22, 2012 21:38 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Pamiętacie dwupak któremu szukałam dt zimą ,whiskasowy chłopiec i łaciata siostra.Dziewczynki już nie ma jest zaTM[*]Wybacz kiciu ,ze nie miałam jak Ci pomóc. :(

Pamiętam.Szukałam nawet wieści o nich, ale nie takiej się spodziewałam.:cry:
Tak bardzo mi przykro.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto maja 22, 2012 21:59 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Przeoczyłam, że nowy wątek i dziwię się, że tak cicho u Was :D. A tu już 14 strona...

Kciuki są, jakby co!

Smutno :(...

:ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto maja 22, 2012 22:19 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Witajcie. Dawno mnie nie było, ale po prostu...mam mega zbolałe serducho.

Od grudnia miałam kota do 10 maja... mój głupi brat nie patrzył czy kot jest w pobliżu, otwierając drzwi na dwór. Finał tego taki, że mój Rudas pobiegł ile sił w nogach na ulicę i...ech. (był wcześniej kotem żyjącym na ulicy i pewnie dlatego odezwał się w nim zew natury :().

Bardzo za nim tęsknię. Spał ze mną, jadł ze mną, bawił się. Matko jak ja go kocham! A Jego już nie ma. :cry:

Trudno mi się otrząsnąć. Mój Rudy był najukochańszym przyjacielem.A jaki był śliczny:

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9418_n.jpg

http://img694.imageshack.us/img694/2074/zdjcie0635a.jpg

Kotek był przyzwyczajany do mieszkania w domu od lutego, a wcześniej wychodził ze mną pod nadzorem...
Matko, kochana, jak bardzo mi go brakuje..... :cry:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Śro maja 23, 2012 6:43 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

A szukasz go?
Kiciuni [*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 23, 2012 6:54 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Biedna kitka [*]. Już nie cierpi. Szkoda, że była pod opieką takiego troglodyty jak ta Pani.

Ja zrozumiałam, że koteczek od aleksandrowa też odszedł :(

Mam nadzieję, że Feliksio po zabiegu już czuje się lepiej.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 23, 2012 6:57 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Wbiegł prosto pod samochód.. :cry:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

[poprzednia][następna]