Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A jak się głosuje? Wystarczy polubić?
smarti pisze:no bo u mnie nie będzie NIGDY sama a nie chcę,a raczej nie mogę narażać moich tymczasków na wojny.
oczywiście na początku ,jak znam siebie to na góra dwa dni klatka, oczywiście na stałe feliway ale dookoła sami pięknisie i piękne panny więc jeśli ona musi być jedynaczką to nie moge jej wziąć.
co wiecie o niej jeśli chodzi o układy z innymi kotkami? bo przecież była kiedyś w schronie,no nie?
czy ona po wyzdrowieniu nada się do adopcji czy ma dołączyć do moich tymczasków hospicyjnych-przeprzystojnych Dziadzi i Tymka?
JaEwka pisze:smarti pisze:no bo u mnie nie będzie NIGDY sama a nie chcę,a raczej nie mogę narażać moich tymczasków na wojny.
oczywiście na początku ,jak znam siebie to na góra dwa dni klatka, oczywiście na stałe feliway ale dookoła sami pięknisie i piękne panny więc jeśli ona musi być jedynaczką to nie moge jej wziąć.
co wiecie o niej jeśli chodzi o układy z innymi kotkami? bo przecież była kiedyś w schronie,no nie?
czy ona po wyzdrowieniu nada się do adopcji czy ma dołączyć do moich tymczasków hospicyjnych-przeprzystojnych Dziadzi i Tymka?
Ja jej nie za bardzo w ogóle kojarze - u nas burasów i czarnuszków ci pod dostatkiem... ale skoro jej nie kojarze to podejrzewam że w stosunku do kotów musiała być neutralna
smarti pisze:Marzeniu-Bunia może przyjechac do mnie jak będzie już całkowicie wyleczona bo nie mam gdzie jej izolowac niestety.
jimmy_lodolamacz pisze:P.Ewa nie jest sceptycznie nastawiona. Tylko niepoda leku tylko dlatego, że ktoś coś powiedział. Musi zbadać temat. Dla mnie jest to rozsądne, profesionalne podejście. Leczymy zwierzęta u niej od kilku dobrych lat. Babka zawsze przejawia pełne zaangażowanie. Nie doi kasy (dwie ostatnie wizyty Buni i leki były gratisowe). Myślę, że TFX będzie podany tylko po rozpoznaniu co to za lek. W czwartek jadę na ponowne konsultacje więc będziemy ustalać. Temperatury wczoraj nie mierzyliśmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości