Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 12:42 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

polubimy na pewno :ok: -tylko trzeba przypominać bo to jeszcze kilka dni :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto maja 22, 2012 13:28 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

smarti pisze:polubimy na pewno :ok: -tylko trzeba przypominać bo to jeszcze kilka dni :D

DZIĘKI!

znów wybiegam, ale mam nadzieje, że kiedys nadrobię i ze zdążę zanim mi znów net wyłączą :mrgreen:

Adam, dzięki za czuwanie i info dla głosujących.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 22, 2012 20:26 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Czy wiadomo co u Nesi i Tosi (?) ?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto maja 22, 2012 20:44 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

nie-pani się nie odzywa a ja nie mam czasu napisać-na razie pani od Fuńka i Zoziego daje mi popalić ale wszystko ok.
powinnam tez odezwać się do Zoziego1 i Pysi czy juz są "wychodzące"
wiem że Bebe w weekend nie zdecydowała się wysadzić noska z domu :ryk: :ok:

przy tylu domkach trudno mi ogarnąć kontakt z każdym.
zresztą ile razy się odzywam w takich syt jak próba zwrotu kotka to mam złe wieści a teraz potrzebuję zdecydowanie odpocząć od złych wieści-i tak pani nie pomoge nawet gdybym chciała bo nie miałabym gdzie ich upchnąć gdyby wracały więc muszą siedzieć tam gdzie są i rozrabiac-w końcu to 8-mio letnie dzieci są-czyż nie?
Jak mówi behawiorystka,i to niejedna to problem zazwyczaj jest w człowieku a nie w zwierzęciu-a ja na niańczenie ludzi nie mam teraz nastroju więc nie wywołuj wilka z lasu :mrgreen: :ryk:
Ostatnio edytowano Wto maja 22, 2012 20:45 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto maja 22, 2012 20:45 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

tylko pytam ale już milczę :wink:

Marzenia11

Post » Wto maja 22, 2012 21:08 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Ach, to dlatego boisz się do mnie przyjechać :mrgreen:
Nie bój się, ja Buri nie oddam nawet Tobie :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto maja 22, 2012 22:17 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

U Fredka wszyscy dziś żyją ;) W ciągu dnia on był u siebie, a Stefa miała swój pokój i "część wspólną", którą wczoraj ustaliłyśmy. Popołudniu Stefaa poszła do swojego pokoju, a on był w swoim i we "wspólnej". Chwilę się postroszyli widząc się przez mleczną szybę drzwi, ale bez większego zaangażowania i w końcu Stefa sobie poszła, a Fredek poszedł... wyżreć zawartość jej miski ;) Bardzo dobra wiadomość jest taka, że on na "wspólnej" zeszczał się do jej kuwety, a wieczorem ona tam poszła, pofuczała, ale potem wlazła i zrobiła, co musiała :D :ok: :ok:

Ale ogólnie i Fredek, i Stefa zachowują się normalnie, nie wyglądają zdaniem Ewy na zestresowanych. Jedzą, sikają, srają, miziają się, Stefa klasycznie przywitała ją w domu do góry nogami. Ewa też już spokojniejsza i młoda też już nie chlipie, bo już kupiła obrożę z diamentową zawieszką Ferdkowi, a tu taka "katastrofa" ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto maja 22, 2012 22:23 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

alareipan pisze:U Fredka wszyscy dziś żyją ;) W ciągu dnia on był u siebie, a Stefa miała swój pokój i "część wspólną", którą wczoraj ustaliłyśmy. Popołudniu Stefaa poszła do swojego pokoju, a on był w swoim i we "wspólnej". Chwilę się postroszyli widząc się przez mleczną szybę drzwi, ale bez większego zaangażowania i w końcu Stefa sobie poszła, a Fredek poszedł... wyżreć zawartość jej miski ;) Bardzo dobra wiadomość jest taka, że on na "wspólnej" zeszczał się do jej kuwety, a wieczorem ona tam poszła, pofuczała, ale potem wlazła i zrobiła, co musiała :D :ok: :ok:

Ale ogólnie i Fredek, i Stefa zachowują się normalnie, nie wyglądają zdaniem Ewy na zestresowanych. Jedzą, sikają, srają, miziają się, Stefa klasycznie przywitała ją w domu do góry nogami. Ewa też już spokojniejsza i młoda też już nie chlipie, bo już kupiła obrożę z diamentową zawieszką Ferdkowi, a tu taka "katastrofa" ;)

zapowiedz młodej że nie przyjmuję zwrotów :evil: :mrgreen: to od razu ukoi jej nerwy. :mrgreen:

Fredek i Stefa-przepiękne imiona dla przepięknej parki :kotek: :kotek: :ryk:

smarti

Post » Śro maja 23, 2012 15:31 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Iwonko, przyjmij od nas najlepsze życzenia Imieninowe, dużo zdrówka, uśmiechu i samych radości :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:

My wróciliśmy dopiero od dr Neski. Od razu wiedziała od kogo jestem :mrgreen:
zachwytom i podziwom nie było końca, ile to robisz dla kociaków i jak się poświęcasz; pani dr tylko głową kręciła :D
Titoś zrobił furrorę w lecznicy, wszyscy mówili że jest piękny :ryk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro maja 23, 2012 15:39 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

O Smarti dziś stawia? :piwa: :mrgreen:

Co do duetu Ferdek&Stefa to w porównaniu z początkami u mnie (Sibel&Mietek) to jest naprawdę luuuuzik ;) Także w zbroję proszę nie robić, spokojnie się dotrą.

Marzenia - polubione :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 23, 2012 15:41 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Dzięki Gibutku :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Iwona - najlepsze imieninowe :piwa: :piwa: :piwa:

JolaJ - i co powiedziała Neska?

Marzenia11

Post » Śro maja 23, 2012 15:49 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Najważniejsze że udało się pobrać prosto z pęcherza siuśki po 2 godz. oczekiwaniu aż będzie pełny i dopiero jak będzie komplet wyników z posiewem to pani dr ustawi leczenie.
Póki co usg nie pokazało jakiejś tragedii ani dużych kamyczków, a to dobry znak.
Skrupulatnie przejrzała całą historię choroby i "przyczepiła" się do kilku wyników badań. Dostał do domu UrinoVet i czekamy do piątku na wyniki. Podejrzewa jednak jakąs bakterię.
Titoś obrażony, leży i kontroluje każdy mój ruch, ale wcale mu się nie dziwię...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro maja 23, 2012 17:22 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

dziękuję serdecznie za życzonka :D
jakoś dziś nie bardzo baluję a nawet wręcz przeciwnie - brak weny - może innym razem nabiorę na to ochoty. :D
uczciłam ten miły dzień posadzeniem w ogródku prezentów od TŻ-ta :D i NIE ROBIENIEM NIC :D ( słownie: NIC !!! ) :P :P :P

wczoraj ustaliłyśmy z Jus że i tak jakoś bedzie przecież trzeba uczcić setnego kociambra w DS-ie, a ten moment zbliża się wielkimi krokami :D
na poczatku-tak ok 20-tki myślałam sobie że uratuję sto kotów i dam spokój-nie sądziłam że ten moment szybko nastąpi, no i spokoju na pewno sobie nie dam bo spokoju zapewne nie dadzą mi kolejne słodkie darmozjady :kotek: :mrgreen: - co najwyżej zwolnię trochę tempo...
nawet boję się robić podsumowania finansowego tej seteczki bo mój TŻ mógłby zemdleć z przerażenia 8) :ryk:

z wiadomości z "frontu": :lol:
ostatnio o świcie dostałam tel z DS Funia i Zozola pełen zachwytów że Duże i kicie świata poza soba nie widzą i "byli sobie przeznaczeni" !
z ds Melisi i Suzie dostaję pelłłne zachwytów nad kotusiami sms-y-Suzanka już robi ładniejsze koopki :love:
u mnie-
kociaki-wciąż zagrzybione-próbuję pigmentum castellani, glutek wyleczony nadżerki na języczkach wyleczone żyworódką.
czwórka "od hieny"-przestała już prawie zupełnie łzawić i kichać- a to zasługa wyłącznie braunolu i żyworódki-jakoś nie miałam serce wzywać im nowego weta aby ich kłuł i myślę że uda mi się bez niego obejść w tej sprawie :D :ok:
Maksio mnie niepokoi bo je niezbyt dużo i jest chudziutki :roll:
całe pozostałe towarzystwo pięknieje i rośnie w grubości (Przylepa :strach: )

smarti

Post » Śro maja 23, 2012 18:17 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

DROGĄ SOLENIZANTKĘ ERNIUNIO TEŻ ŚCISKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Erniunio zdobył ostatnio nową "sprawność" - otwiera zamrażarkę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ,
a lodówkę wystarczy otworzyć i już jest w środku wskakując po plecach Paniusi :ryk:
Pozdrawiamy - wyjątkowo dziś wiadomo z jakiej okazji :!: - na tym wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

jotce

Od: Pt gru 24, 2010 10:51

Post » Śro maja 23, 2012 20:04 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

och,dziękuję najserdeczniej Jotce Erniuniowi za pamięć :lol: :D :1luvu:
jaki z niego pięknis-czy przypadkiem nie popadł w narcyzm :?: :ryk:

widzę że chłopak coraz więcej potrafi-mądry Erniunio :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , z głodu nie zginie, nawet jakby go chętka w nocy na mrożonki naszła to już wie gdzie szukać :ok: :lol:

smarti

[poprzednia][następna]