Kolorowe maluszki-wszystkie już w domkach :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 19:02 Kolorowe maluszki-wszystkie już w domkach :)))

Rozmawiałam dziś z Panią Agnieszką ze Stomilu... Aga dzielnie łapie i sterylizuje w swojej pracy i w okolicach domu, ale... no właśnie. Tu nie zdążyła, małe się urodziły, są już odchowane. Pani Agnieszka jest początkująca, jeszcze nie do końca potrafi określić wiek, płeć no i niestety stan zdrowia... Prosiła mnie o pomoc w ogłoszeniach i przysłała kilka zdjęć z telefonu. Kicha, proszę Pań :( małe mają oczka nieładne, odpowiedziałam, że do adopcji się nie nadają, no chyba, że ktoś świadomie weźmie kociaka do leczenia...

Było ich pięć, jedno poszło do domku - chłopczyk. Ta czwóreczka to podobno dziewczynki, chociaż tak naprawdę tri-kolor po tych zdjęciach można określić na jednym kociaku, reszta jest zbyt brudna, a i fotki niezbyt udane. Mieszkają te małe na podwórku pod Łodzią, pod opieką Starszej Pani (tej, która je trzyma na zdjęciach). Ale leczyć je tam, nawet jeśli przyjmiemy, że ta Pani poda jakieś tabletki, to bzdura - noce trafiają się jeszcze zimne, a one potrzebują ciepła, stałego podawania leków, dobrego jedzenia, zresztą, co ja Wam tu opowiadam :roll: To małe bure w ogóle jakieś mniejsze i chudziutkie :(

Potrzebuję DT dla nich. Może być pojedynczo, nie nalegam na branie całej czwóreczki. Są w "chodliwych kolorkach", szybko znajdą domki... U mnie wciąż i wciąż cholerny Misio-pies na niekończącym się dt, nie mam już gdzie szpilki włożyć :( Za tydzień-dwa, bez leczenia, te oczka będą wyglądały 10 razy gorzej.

Błagam o pomoc dla maluszków!!!

Obrazek

TA DZIEWCZYNECZKA JESZCZE SZUKA DOMKU!!!
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto maja 29, 2012 19:26 przez Georg-inia, łącznie edytowano 3 razy
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto maja 22, 2012 19:22 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

łojejku :(
Gdzie pod Łodzią?
może znalazłby sie ktoś, kto miał by bliżej i mógł pomóc w doglądaniu?
A ta starsza Pani nie może ich wziąć do ciepłego domu?

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Wto maja 22, 2012 19:44 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Mogę pomóc, ale jestem ze Ślaska :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Wto maja 22, 2012 19:46 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Potrzebny dt dla maluchów.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 22, 2012 19:52 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

mgska pisze:łojejku :(
Gdzie pod Łodzią?

to są okolice Rosanowa :( Ta Starsza Pani... i tak dobrze, że pozwala łapać, co się w okolicy kręci i sterylizować... ona myśli, że przecież te małe nie mają źle - jakaś komórka na podwórku...
Pani Agnieszka ma swoich 5 czy 6 sztuk w malutkim domku.

Angalia :love: wzięłabyś jakiegoś malucha? może znajdzie się transport, tylko dokąd konkretnie?

Georg-inia

Post » Wto maja 22, 2012 21:01 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

piękne są jak się odchucha to domki migiem znajdą
ile ich jest? 3?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 22, 2012 21:04 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

4 chyba
Cudne :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto maja 22, 2012 21:51 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Georg-inia pisze:
mgska pisze:łojejku :(
Gdzie pod Łodzią?

to są okolice Rosanowa :( Ta Starsza Pani... i tak dobrze, że pozwala łapać, co się w okolicy kręci i sterylizować... ona myśli, że przecież te małe nie mają źle - jakaś komórka na podwórku...
Pani Agnieszka ma swoich 5 czy 6 sztuk w malutkim domku.

Angalia :love: wzięłabyś jakiegoś malucha? może znajdzie się transport, tylko dokąd konkretnie?

z transportem mozemy cos wymyslec zawsze. Angalia, uratujesz choc jednego?
ObrazekObrazek

klempusia

Od: Wto lut 21, 2012 13:13

Post » Śro maja 23, 2012 7:33 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Duszek686 pisze:4 chyba
Cudne :1luvu:

cztery - dwa te rudawe, co mają fotkę razem, chyba największe, coś mi kocurkowo wyglądają "z twarzy", dziewczynka tri z szarą czapeczką i bure, które podobno jest bure szylkretowe.

Georg-inia

Post » Śro maja 23, 2012 7:35 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

jejku
pomóc nijak nie mogę, ale pokibicuję z kciukami :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro maja 23, 2012 7:36 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

pozytywka pisze:jejku
pomóc nijak nie mogę, ale pokibicuję z kciukami :ok:

dziękuję i za kibicowanie :love:

Georg-inia

Post » Śro maja 23, 2012 7:48 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Jedno mogę wziaść - wiecej nie da rady :evil: wysyłam pw
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Śro maja 23, 2012 7:52 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Angalia pisze:Jedno mogę wziaść - wiecej nie da rady :evil: wysyłam pw

czekam z niecierpliwością na pw :love:

Georg-inia

Post » Śro maja 23, 2012 7:52 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

Biedaki :(
Trzymam :ok: :ok: :ok: za domki, choćby tymczasowe
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro maja 23, 2012 8:39 Re: Kolorowe maluszki, ale chore i na podwórku :( potrzebny

pilnie DT dla maluszków!
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[następna]