Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:Fasolko wyjdź, śliczna, z tego co znam Dużych, opór niewiele daje...![]()
Ale jak się jest grzecznym, to można szyneczki dostać
Duduś
Który jest generalnie grzeczny, chyba że akurat wpadnie ZA szafę
Taaaa... ani ja wtedy do pracy nie poszłam, a jeszczze musiałam po TŻta dzwonić do roboty, wreszcie wyrwaliśmy plecy z meblościanki, bo miała prawie 3 metry wysokości, a czarnego, który zleciał sobie w róg, nie dało się inaczej wydostać...![]()
![]()
jolabuk5 pisze:bagheera pisze:Fasolko wyjdź, śliczna, z tego co znam Dużych, opór niewiele daje...![]()
Ale jak się jest grzecznym, to można szyneczki dostać
Duduś
Który jest generalnie grzeczny, chyba że akurat wpadnie ZA szafę
Taaaa... ani ja wtedy do pracy nie poszłam, a jeszczze musiałam po TŻta dzwonić do roboty, wreszcie wyrwaliśmy plecy z meblościanki, bo miała prawie 3 metry wysokości, a czarnego, który zleciał sobie w róg, nie dało się inaczej wydostać...![]()
![]()
Pamiętam, że jak Trusia, ta tymczaska, co się chowała we wnętrzu fotela, poszła do adopcji, to też się schowała - pod regałem. Tam była taka szparka, że nikt jej tam nie szukał, jej nowu Duzi panikowali, wydzwaniali do mnie, biegali po klatce schodowej i pod blokiem, normalniePowiedziałam, że Trusia NA PEWNO jest w domu i żeby szukali, a jak ją odkryli wciśniętą w tę szparkę, to trzeba było regał rozbierać, żeby ją wydobyć
![]()
Fasolko, jak dobrze, że zarastają dziurki!!!!! Twoje bohaterstwo w znoszeniu kłuja nie poszło na marne! Wytrzymaj jeszcze troszkę, niedługo nie będzie śladu po dziurkach. Dziurki? Jakie dziurki?![]()
duża od Sabci
Balkon otwarty, Krusia wyadoptowana, mogłoby być tak cudownie, to licho nadało tego Dyzia...
Sabcia zmęczona tymczasami
puszatek pisze:cześć Fasolek![]()
Figusia łypie na mnie z kartonikujest na mnie wściekła za to co jej zrobiłam
mam nadzieję tylko, że kiedyś się na mnie odobrazi i zrozumie, że to dla jej dobra
biedna duża
puszatek pisze:pewnie spała, wylegiwała się w cieniu, myła sobie futerko, pobawiła myszką...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, puszatek i 41 gości