Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 21:22 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

MonikaMroz pisze:
vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczej :oops: i płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?

Ja na Telekarmie też jak zamawiam płacę przy odbiorze. Mam 10 zł za przesyłkę i jak mi kurier przynosi to nie płacę więcej tylko za to co zamówię plus 10 zł. przesyłka. Nie ponosisz żadnych więcej kosztów tylko dlatego że kurier ci przywiezie. On tylko dostarcza.

Witaj w piątkowy wieczór :)

Witaj Monika nocnie :( To jak myślałam nie jest za darmo.Płaci się jeszcze 10zł za przesyłkę.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt maja 18, 2012 21:27 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Karolek(ona) pisze:
MonikaMroz pisze:
vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczej :oops: i płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?

Ja na Telekarmie też jak zamawiam płacę przy odbiorze. Mam 10 zł za przesyłkę i jak mi kurier przynosi to nie płacę więcej tylko za to co zamówię plus 10 zł. przesyłka. Nie ponosisz żadnych więcej kosztów tylko dlatego że kurier ci przywiezie. On tylko dostarcza.

to akurat zeleży od sklepu - niektórzy sobie doliczają za opłate przy odbiorze ok. 5zł dodatkowo ale informuja o tym więc będziesz wiedziała
na telekarmie jak zamówisz powyżej 90zl nie ma kosztów wysyłki i tak jak Monia pisała, nie ma róznicy czy płacisz z góry czy przy odbiorze i są szybcy - ja karme miałam na drugi dzień :mrgreen:

To dobrze że są szybcy.Nie wszędzie tak jest.Za taki koszt nie bardzo bym chciała zamawiać.Muszę mieć zawsze świeżąDziś kupiłam po powrocie i po drodze z poczty gastro pół kg bo jeszcze jest,ale TŻ by nie latał tyle.TŻ nie pamęta dopiero jak już nie ma karmy.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 21:31 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

lidka02 pisze:Już się witam :mrgreen:

Witaj Lidka!Nigdy nie było żeby dwie osoby na raz z rodziny szły do szpitala 8O no i stan Bejbi.Chyba oszaleję.Nie mogę myśleć :( :( To dla mnie za dużo złych rzeczy na raz.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 22:22 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:

Witaj Lidka!Nigdy nie było żeby dwie osoby na raz z rodziny szły do szpitala 8O no i stan Bejbi.Chyba oszaleję.Nie mogę myśleć :( :( To dla mnie za dużo złych rzeczy na raz.

Co zrobisz z małą .... :( w zyciu róznie bywa jak się wali to się wali....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt maja 18, 2012 22:38 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
MonikaMroz pisze:

Witaj Monika nocnie :( To jak myślałam nie jest za darmo.Płaci się jeszcze 10zł za przesyłkę.

Wybacz, że się wtrącę, vailet.
Nie bardzo rozumiem - szukałaś sklepu, gdzie wysyłka jest darmowa od mniejszej, niż 100 zł, kwoty. Dostałaś (najpierw od BOZENYZWISNIEWA, potem ode mnie). Na talerzu. Z telefonami, ze wszystkim. W dodatku jest tam to, czego potrzebujesz (w dodatku w mniejszym opakowaniu - m.in. Fibre Response).
A wymyślasz i skupiasz się na innych sklepach.
To właściwie o co chodzi? Pisać w Internecie umiesz (bo piszesz na forum), znaleźć informacje na stronie stronie sklepu - też. To nad czym ta dyskusja w odniesieniu do jakichś tam kosztów wysyłki w innych, mniej atrakcyjnych sklepach? Z tego, co pisałaś - nie interesują Cię one (z uwagi na koszty).
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt maja 18, 2012 22:41 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

lidka02 pisze:
vailet pisze:

Co zrobisz z małą .... :( w zyciu róznie bywa jak się wali to się wali....

Będzie na zastrzyku bo nie trzeba pamiętać o podawaniu dwa razy dziennie.Nie wiem jeśli nie wrócę ze szpitala to TŻ ufa Słodkiemu.Moze tyle nie będzie latał co ja,ale pójdzie.Nie wierzę ze pozwoli by krwawiła i płakała :( On zwala wszystko na karmy i mówi kiedyś kaszanką koty się karmiło,pasztetową i długo żyły.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 22:42 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

zabers pisze:
vailet pisze:
MonikaMroz pisze:

Wybacz, że się wtrącę, vailet.
Nie bardzo rozumiem - szukałaś sklepu, gdzie wysyłka jest darmowa od mniejszej, niż 100 zł, kwoty. Dostałaś (najpierw od BOZENYZWISNIEWA, potem ode mnie). Na talerzu. Z telefonami, ze wszystkim. W dodatku jest tam to, czego potrzebujesz (w dodatku w mniejszym opakowaniu - m.in. Fibre Response).
A wymyślasz i skupiasz się na innych sklepach.
To właściwie o co chodzi? Pisać w Internecie umiesz (bo piszesz na forum), znaleźć informacje na stronie stronie sklepu - też. To nad czym ta dyskusja w odniesieniu do jakichś tam kosztów wysyłki w innych, mniej atrakcyjnych sklepach? Z tego, co pisałaś - nie interesują Cię one (z uwagi na koszty).

zabers nie zrozumiałaś.Ok.Wszystko dobrze dziękuję za linka :ok: Ja Karoli napisałam że za 90 czy 100 nie kupię gdzie indziej.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 22:46 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

zabers o to mi chodziło ze muszę mieć te małe opakowania,a nie mają tego wszędzie.Kurcze wybacz nie miałam zamiary zmieniać sklepu na inny.Tu jest co potrzebuję :ok: Link mam w "ulubionych" :)
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 19, 2012 13:31 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Cześć dziewczynki, gdzies się mi zgubiłyście. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 19, 2012 13:54 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kalair pisze:Cześć dziewczynki, gdzies się mi zgubiłyście. :D

Cześć Bożenko :roll: Coś z pocztą,miau lub netem bo nie mam powiadomień mimo że widzę jak wejdę w innych wątki wpisy z dziś.Wczoraj zasnęłam przed lapkiem i zmarzłam brrrr...Ty mi też zginęłaś i Karola...wszyscy 8O antywirus nie działał...może jak zasnęłam ręką coś przycisnęłam?
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 19, 2012 14:23 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Wiola, mam na myśli, że ominęłam Twój wąteczek. :lol:
Generalnie mi wszystko chyba działa. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 19, 2012 14:34 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Pozdrowionka ze słonecznego Szczecina :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob maja 19, 2012 14:41 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

w puszatkowie też słonecznie :1luvu:
dołączyłam do klubu rozdartych pysiów nocnych...dziennych też :mrgreen:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob maja 19, 2012 14:43 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kalair pisze:Wiola, mam na myśli, że ominęłam Twój wąteczek. :lol:
Generalnie mi wszystko chyba działa. :P

Kurcze u mnie wszystko stoi.Teraz jak napisałaś to widzę posta.Chodzi mi że innych wątki mi stoją,nie tylko mój bo ja pierwsza raczej nic nie piszę.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob maja 19, 2012 14:46 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

olafen pisze:Pozdrowionka ze słonecznego Szczecina :)

Dziękuję Ola :) i wzajemnie :) Nie mogę się nigdzie dodzwonić.Nie odbiera matka,nikogo nie ma u rodziców TŻ-a,a TŻ...urwało połączenie :roll:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]