vailet pisze:MonikaMroz pisze:vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczej

i płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?
Ja na Telekarmie też jak zamawiam płacę przy odbiorze. Mam 10 zł za przesyłkę i jak mi kurier przynosi to nie płacę więcej tylko za to co zamówię plus 10 zł. przesyłka. Nie ponosisz żadnych więcej kosztów tylko dlatego że kurier ci przywiezie. On tylko dostarcza.
Witaj w piątkowy wieczór

Witaj Monika nocnie

To jak myślałam nie jest za darmo.Płaci się jeszcze 10zł za przesyłkę.
Wybacz, że się wtrącę, vailet.
Nie bardzo rozumiem - szukałaś sklepu, gdzie wysyłka jest darmowa od mniejszej, niż 100 zł, kwoty. Dostałaś (najpierw od BOZENYZWISNIEWA, potem ode mnie). Na talerzu. Z telefonami, ze wszystkim. W dodatku jest tam to, czego potrzebujesz (w dodatku w mniejszym opakowaniu - m.in. Fibre Response).
A wymyślasz i skupiasz się na innych sklepach.
To właściwie o co chodzi? Pisać w Internecie umiesz (bo piszesz na forum), znaleźć informacje na stronie stronie sklepu - też. To nad czym ta dyskusja w odniesieniu do jakichś tam kosztów wysyłki w innych, mniej atrakcyjnych sklepach? Z tego, co pisałaś - nie interesują Cię one (z uwagi na koszty).
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']