Idę z nią porozmawiać.
Ciekawe co ona na to?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Fiona może nie jest potworem ale jest terrorystką.
Wieczorem pokrzykuje i domaga się mojej obecności.
meksykanka pisze: Okazuje się, ze bawi się również filcakami tj. filcowymi kuleczkami. Napada na nie i chowa się przed nimi.
Tosza pisze:Czyli kopać ją można
KOTY Z NARNII pisze:Wygląda na to, że Fiona powinna być jedynym kotem w domu i mieć osobistego człowieka.. [...]
J.D. pisze:edit: decyzję powinna podjąć Zosia-nikt inny bo to ona jest z Fionką...
J.D. pisze:no i ciekawi mnie czy byłyby takie przepychanki gdyby to był zwykły szaro bury dachowiec
J.D. pisze:KOTY Z NARNII pisze:[...] Nie jest na razie agresywna, ale nie ma dzieci. A zwierzęta boją się ich nieprzewidywalnych zachowań.[....]
czyżby DT do którego ma jechać Fionka nie miał dzieci?z tego co wiem to są i dzieci i koty i psy...
czy mnie się wydaje czy co niektórzy czekają z utęsknieniem wprost aby kota rzuciła się na kogoś z wariacką furią???
Uważam,że jeśli do 1 czerwca Fiona nie pożre nikogo to BEZSENSOWNYM posunięciem będzie wyjazd kotki do następnego DT...tym bardziej,że Zosia ma możliwości i sprawdzenia reakcji Fionki na dzieci i na koty i na psy i ma też możliwości izolowania Kotki jeśli zajdzie potrzeba... [/i]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 201 gości