Kciuki trzymam za Radziową łapkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Za karę spędzi tydzień w klatce, na antybiotykach i do tego z przyjemnym czyszczeniem rany codziennie.
Jemu to nie przeszkadza, byle człowiek dotyyyyykaaaaaał![]()
Był bardzo szczęśliwy, ze spotkał sie ze swoją ukochaną panią "chrzestną" doktor - pozwolił jej wszystko zrobić, a potem rozłożył się na stole i słuchał jak dyskutowałyśmy
Avian pisze:Radek jest niedobry dla reszty stadaGoni i pilnuje, żeby się żaden kot nie zbliżył do jego działki.
Jak sie chłopakom uda wyjść z altany - mają problem, zeby do niej wrócić (Radek leży w krzakach naprzeciwko okna i pilnuje).
Jak nie zdążą wyjść - spędzą cały dzień na parapecie, bo Radek pod oknem nie pozwoli zejść ...
Wściekły Gnojek z niego![]()
Najlepsze, ze on nic nie robi, nie gryzie, nie drapie - dogoni, przewróci i stoi tak nad ofiarąPrzemoc psychiczna
![]()
A dla ludzi jest najfajniejszym kotem pod słońcem ...
Avian pisze:
Ufff, czyli po pół roku podawania Josery Carisma chyba mogę uznać, ze karma faktycznie nadaje sie dla nerkowców. Do tego nie jest droga, a smakuje i super pachnie
Paulusek pisze:Avian pisze:
Ufff, czyli po pół roku podawania Josery Carisma chyba mogę uznać, ze karma faktycznie nadaje sie dla nerkowców. Do tego nie jest droga, a smakuje i super pachnie
Jak karmisz koty, czy jedzą TYLKO tę karmę czy łączysz ją z czymś jeszcze?
Jeśli dajesz im tylko tę karmę to po ile gramów i ile porcji dziennie, bo z tego co doczytałam to jest ona w 400g dostępna.
I czy karmisz je tą karmą tylko na jakiś czas (czytałam o jakimś okresie w Google) czy to już tak na stałe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 32 gości