Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2012 15:07 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

marysienka pisze:Ja po przerwie tylko czytam i nie zabieram glosu - dlaczego? Dlatego, ze trudno mi wszystko "ogarnac"!!!!
Viola :1luvu: nie gniewaj sie :1luvu: ale blagam - czytaj co piszesz- bo ciezko jest zrozumiec o co chodzi - mimo najlepszych checi!!! Podejrzewam, ze kazda z ciotek jest tu dla Bejbi, a nie do "macenia" Wez to pod uwage! Powiedz jasno jakiej pomocy oczekujesz? i potrzebujesz! Na razie Ty i "ciagle nieobecny", ale najlepszy, dr Slodki nie wiele zdzialaliscie!
Narazilam sie? PRZEPRASZAM!!!!
Pozdrawiam i caluski dla Ksiezniczki przesylam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej marysienka jak czytasz innych to tak uważasz,ale moje zdanie jest takie że oddałabym wszystko by mieć takiego ludzkiego lekarza :) Oczekuję wsparcia na dalsze badania krwi,więcej badań pod różnym kontem.Mnie nigdy nie zdiagnozowano mimo sprzętu,a tu wystarczyła kupa i pisze co tam jest grane.Ja już mam dość krytyki.Leczę kota uważam jak trzeba.Kot źle reaguje na leki,więc zmieniliśmy.Pogorszyło się i jest z powrotem na poprzednim leku.Nie można wszystkie koty brać pod jedną kreskę.Tamtemu pomaga, to temu też musi.Zapewniam to tak nie jest.Już Bejbi dawno by nie było gdyby nie jej Dr. Mam nadzieję że teraz będzie obecny bo wiem że chore dziecko miał i nie wiem z jakiego powodu jest zagranicą.Czy szkolenie czy sprawy rodzinne.Pozdrawiam również i każdy chwali weta który coś robi i nie naciąga na kasę.Ciągle jest tak: Nie chodź wogóle do weta i daj kotu odpocząć.Teraz, zapierdzielaj i to szybko.Znam go od czasu Bejbi i nie narzekam.Za to inni mnie nie lubią.Pytam o staż pracy i różne takie.Weta zapytam co mogę jeszcze jej sprawdzić odnośnie krwi.Niech odpocznie do poniedziałku.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw maja 17, 2012 15:10 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

MonikaMroz pisze:Obrazek

Witaj Monia i Mili :) Wielkiego gifa wrzuciłaś.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 15:55 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

nie znam się na chorobach, doczytałam wszystko i mam pytanie...........
czy nie można podać coś koteczce aby się wypróżniła :?: skoro je, mało bo mało ale powinna się załatwiać bo to grozi zatruciem organizmu
skoro robi taki bałagan w łazience to czemu nie zamykasz przed nią drzwi :?:
napisałaś, że w poniedziałek będzie cała masa pacjentów bo weta długo nie było.....
myślisz, że poświęci tyle uwagi Bejbi ile będzie potrzeba :?: to mnie bardzo martwi :cry:
poza tym, płacisz za każdą wizytę w gabinecie czyli nie masz żadnej zniżki a chodzisz tam bardzo często, rozumiem opłaty za badania ale jeszcze za wizyty :roll:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw maja 17, 2012 16:23 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

puszatek pisze:nie znam się na chorobach, doczytałam wszystko i mam pytanie...........
czy nie można podać coś koteczce aby się wypróżniła :?: skoro je, mało bo mało ale powinna się załatwiać bo to grozi zatruciem organizmu
skoro robi taki bałagan w łazience to czemu nie zamykasz przed nią drzwi :?:
napisałaś, że w poniedziałek będzie cała masa pacjentów bo weta długo nie było.....
myślisz, że poświęci tyle uwagi Bejbi ile będzie potrzeba :?: to mnie bardzo martwi :cry:
poza tym, płacisz za każdą wizytę w gabinecie czyli nie masz żadnej zniżki a chodzisz tam bardzo często, rozumiem opłaty za badania ale jeszcze za wizyty :roll:

Za wizyty jest zniżka,albo nie płacę różnie jest.Nie mogę zamknąć drzwi to jej mieszkanie i wszystkie drzw na 24 metrach są otwarte.Pozatym darłaby się bardziej i zniszczyła dodatkowo drzw od łazienki.
TŻ pójdzie z nią jeszcze,nie tylko w poniedziałek bo też obawiam się tłumu :roll: Nie kazali mi laktulozy podawać bo wzdyma,a kot jest rozdęty.Tylko espumisan.Mało je to i kup brak.

Dostałam nówki fanty na bazarek i jak mi się uda to zrobię jeszcze dziś bo padła bateria.Ładuje się 3,5 godziny aż.Torebka z pieskiem i normalna z tworzywa.Wszystko nowiutkie!Z metkami,okulary słoneczne różnego typu,pareo i takie cienkie jakby szale.Są delikatne nawet nie rozpakowane.4 portfeliki materiałowe zapieczętowane.Nie otwierałam.Bazarek będzie tam gdzie pisze na kolonoskopię Bejbi.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 17:08 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Witam jak mała ..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw maja 17, 2012 17:23 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

lidka02 pisze:Witam jak mała ..

Witaj uspokoiła się na razie.Tylko martwi mnie słabe jedzienie i brak kupy :(
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 17:40 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:

Jak mało je to tego drugiego pewnie nie ma z czego zrobić , biedna ona .Moze jakoś wszystko wam się ułoży pomału :ok: .w poniedziałek idziesz z nią do weta ...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw maja 17, 2012 17:56 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

lidka02 pisze:
vailet pisze:

Jak mało je to tego drugiego pewnie nie ma z czego zrobić , biedna ona .Moze jakoś wszystko wam się ułoży pomału :ok: .w poniedziałek idziesz z nią do weta ...

Ano idę co zrobić...Musi coś doradzić.Dałam jej coś co powinno ja ruszyć i nic :| Zwykłą Animondę bo nie chce gastro od kilku dni.Nie dziwi mnie to skoro ją zaparło.Miałam trochę na takie okazje.Twarożek Bieluch też rozluźnia,ale nie od razu.Animonda ma jogurt.Za mało zjadła.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 18:05 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

A mleko?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 17, 2012 18:08 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kalair pisze:A mleko?

Nie lubi i wzdęcia dostanie gorszego.Jogurt zawsze rozmiękczał i serek Bieluch.Jak maleńka była to nie miała srajdy tylko wzdęcie po mleku.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 18:48 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

A ja pozdrawiam z wieczorka :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw maja 17, 2012 19:01 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

olafen pisze:A ja pozdrawiam z wieczorka :(

Dziękuję Ola i trafiłaś na finał :lol: Jest KUPAL :!: :dance: :dance2: Animonda z jogurtem jest dobra na te sprawy :D Miękki,ale najpierw suche bobki i jeden od wsiąkniętej krwi.Reszta dalej ładna :piwa:
Pozdrawiam również :)
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 19:03 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

I całe leczenie poszło się paść... znaczy "leczenie"...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw maja 17, 2012 19:09 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Karma na pewno łagodniej działa niż laktuloza.Teraz karmę zabieram i oddaję gastryczną.Zobaczymy co dalej czy kupale będą.Po tej karmie i zastrzyku nie ma śluzu 8O Po Encortolon kupy były białawe,a teraz jest brązowa :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 19:10 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Będzie dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

[poprzednia][następna]