Sosnowiec Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 17, 2012 8:02 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Iwona11 pisze:OK, super, dzięki, najwyżej zadzwonię do Almavetu i zmienię godzinę, a której mniej więcej będziesz?

Tak około 16.45, jak nie bedzie jakiegoś gigantycznego korka :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 17, 2012 8:15 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Mam prośbę! Na zdrowej kociarni zostawiłam urinary suche dla Panterka. Jego wyniki nie wskazują ze to było jednorazowe zapalenie pęcherza gdyż ma tendencje do tworzenia się struwitów i zasadowego odczynu moczu. Dlatego jak już jest pokarm to lepiej dawac go Panterowi i Józkowi.Panter lubi suche to pewnie zje się jak mu się da pod nos miseczkę z pokarmem.
Ostatnio edytowano Czw maja 17, 2012 8:16 przez wiesiak, łącznie edytowano 1 raz
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw maja 17, 2012 8:15 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

O akcji na 26.05.12r. można także przeczytać i pisać na naszym forum wewnętrznym - trezba wejść w "wolontariat w schronisku psy" i potem w wątek " akcja adopcji zwierzątt w marketach i na innych imprezach" dziewczyny m.in. szukają osób chetnych do pomocy w rozwieszaniu plakatów.
Marsz piesków rozpoczyna się na Patelni - nie wiedziałam, że nazywa się to Plac tysiąclecia :wink:
Wczoraj rozmawiałam z Olą która odpowiada za organizację z naszej strony całej imprezy, umówiłam się z Olą ze jeśli ktoś z nas jest zainteresowany pomocą, uczestnictwem Ola na maila poprzesyła materiały informacyjne odnośnie organizacji całej imprezy.
Wiem że Iwonka, Marta, Dorotka deklarowały uczestnictwo w tej imprezie - wasze maile mam więc prześlę Oli, jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany proszę na pw o info z mailem.
Miałam to zrobić wczoraj ale padłam przed telewizorem :oops:

Cekinek pojechał do Lublina z Emiśką, akurat tak się złozyło, że Emiśka jechała do weta ze swoją sunią i przy okazji zabrała Cekinka. Emilka dzięki wielkie :1luvu:
Około 10 powinni być już w Lublinie.

terenia1

Post » Czw maja 17, 2012 8:35 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.05.-20.05.2012 r.
14.05. pon. rano Beatka wie. Teresa
15.05. wt. rano Alienor wie. Ewa
16.05. śr. rano The Szops wie Iwonka
17.05. czw.rano Beatka wie. MaraS.
18.05. piat rano brak wie. Teresa
19.05. sob. brak wie. brak
20.05. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Czw maja 17, 2012 10:27 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Dziewczyny bardzo proszę jeśli na jakimkowiek waszym dyżurze przyjdzie do kociarni dziewczyna - łatwa do poznania dziewczyna jest chyba Mulatką (broń Boze nie jestem rasistką) proszę nie wydawać jej żadnego kota, pod żadnym pozorem ani do adopcji ani na tymczas :!: :!: :!:
Wczoraj laska do mnie dzwoniła i nawijała mi przez pół godziny - jakie to ona ma wymagania zarówno dla kota do adopcji, i kota na tymczas, dziś rano była na dyżurze Beatki, i przed chwilą do mnie dzwoniła w sprawie adopcji kota :twisted: laska jak dla mnie całkowicie niezrównoważona, ale jest zdrowo wygadana , albo i nawet wyszczekana :mrgreen: chce adoptować Klaudynkę :evil:

terenia1

Post » Czw maja 17, 2012 10:44 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Teresa do mnie wczoraj taka dzwoniła (z Czeladzi ponoć) - sporo nawijała i mówiła, że kiedyś juz była na Beaty dyżurze i że chciałaby kota - "najlepiej takiego jak w reklamie whiskasa ale żeby był brązowy i to chyba się szylkretka nazywa" :ryk: Pytała o tymczasy i chciałaby Klaundynkę na tymczas ale ogólnie wrażenie na mnie zrobiła conajmniej mieszane :?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw maja 17, 2012 10:54 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

TAK ONA BYŁA KIEDYŚ JUZ U NAS - NIE WIEM CZY NIE W PONIEDZIAŁEK JAK BYŁYŚMY Z BEATKĄ. PODOBNO KOT JEJ ZGINOŁ TAKI WŁAŚNIE DŁUGO LECZONY I JAK GO NIE ZNAJDZIE TO CHCIAŁA BY INNEGO.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw maja 17, 2012 11:01 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

terenia1 pisze:Dziewczyny bardzo proszę jeśli na jakimkowiek waszym dyżurze przyjdzie do kociarni dziewczyna - łatwa do poznania dziewczyna jest chyba Mulatką (broń Boze nie jestem rasistką) proszę nie wydawać jej żadnego kota, pod żadnym pozorem ani do adopcji ani na tymczas :!: :!: :!:
Wczoraj laska do mnie dzwoniła i nawijała mi przez pół godziny - jakie to ona ma wymagania zarówno dla kota do adopcji, i kota na tymczas, dziś rano była na dyżurze Beatki, i przed chwilą do mnie dzwoniła w sprawie adopcji kota :twisted: laska jak dla mnie całkowicie niezrównoważona, ale jest zdrowo wygadana , albo i nawet wyszczekana :mrgreen: chce adoptować Klaudynkę :evil:

W tamtym roku gdzieś mi przemknęła ta dziewczyna(nie wiem czy ona nie jest bardziej z Piasków), chciała od nas-poprzez starszego pana małego kota burego, nie żadnego innego tylko burego i żeby był mały. Na szczęście nie dostała od nas żadnego w sumie i tak nie było burego.

Nikomu ta dziewczyna nie przypadła do gustu.

Już ja bym jej dała Klaudynke :evil: :? żadnego kota bym jej nie dała :evil:
Ostatnio edytowano Czw maja 17, 2012 11:06 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw maja 17, 2012 11:03 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Dorota Wojciechowska pisze:TAK ONA BYŁA KIEDYŚ JUZ U NAS - NIE WIEM CZY NIE W PONIEDZIAŁEK JAK BYŁYŚMY Z BEATKĄ. PODOBNO KOT JEJ ZGINOŁ TAKI WŁAŚNIE DŁUGO LECZONY I JAK GO NIE ZNAJDZIE TO CHCIAŁA BY INNEGO.

Nie wiem czy nie napotkałam jej ogłoszenie na necie o tym kocie

CatAngel

Post » Czw maja 17, 2012 11:38 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

wiesiak pisze:Mam prośbę! Na zdrowej kociarni zostawiłam urinary suche dla Panterka. Jego wyniki nie wskazują ze to było jednorazowe zapalenie pęcherza gdyż ma tendencje do tworzenia się struwitów i zasadowego odczynu moczu. Dlatego jak już jest pokarm to lepiej dawac go Panterowi i Józkowi.Panter lubi suche to pewnie zje się jak mu się da pod nos miseczkę z pokarmem.

Ta karma jest w szafce na zdrowej, w pudełku z podpisem "Panter". Jakby się komuś udało złapać mocz, byłoby super, bo powinna być kontrola po leczeniu.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw maja 17, 2012 12:29 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

na kwarantannie :
Denis i Dekster powoli dochodzą do siebie,jedzą, bawią się.Marcysia już bardzo znudzona tym boksem.
na zdrowej :
wypuściłam Józka z woliery,Józek II ma dziwnie czerwone pod ogonem,nie dałam rady sprawdzić bo mi uciekł.Nie wiem czy coś się dzieje czy mu się tyłek zafarbował od jakiegoś kocyka.
No i była ta dziewczyna............szkoda gadać.
Ona jest z Piasków

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw maja 17, 2012 12:38 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

balbina38 pisze:Ona jest z Piasków

Wiedziałam :? czyli to ta sama z którą miałam do czynienia poprzez tego pana w tamtym roku. Chyba nawet teraz wiem na jakim osiedlu mieszka :?

CatAngel

Post » Czw maja 17, 2012 12:58 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

CatAngel pisze:

Wiedziałam :? czyli to ta sama z którą miałam do czynienia poprzez tego pana w tamtym roku. Chyba nawet teraz wiem na jakim osiedlu mieszka :?

Mówiła,że zaraz obok przedszkola

balbina38

Post » Czw maja 17, 2012 13:05 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

Acha,z tego wszystkiego zapomniałam napisać,Klaudyna ma coś chyba z jednym uszkiem.Jakiś wysięk, no i bardzo drapie.
Przetarła wacikiem z Oridermylem,ale się strasznie wyrywała

balbina38

Post » Czw maja 17, 2012 13:14 Re: Sosnowiec Kocia Chatka

balbina38 pisze:
CatAngel pisze:

Mówiła,że zaraz obok przedszkola

No to albo Krakowska albo Poniatowskiego obok zaraz jest także szkoła.
W tamtych rejonach z tego co sie orientuje to nie ma małych kotów(Czarna od Lundka miała w tamtym roku, ale jest już ciachnięta)

CatAngel

[poprzednia][następna]