Iwona11 pisze:OK, super, dzięki, najwyżej zadzwonię do Almavetu i zmienię godzinę, a której mniej więcej będziesz?
Tak około 16.45, jak nie bedzie jakiegoś gigantycznego korka
Moderator: Estraven
Iwona11 pisze:OK, super, dzięki, najwyżej zadzwonię do Almavetu i zmienię godzinę, a której mniej więcej będziesz?
Pytała o tymczasy i chciałaby Klaundynkę na tymczas ale ogólnie wrażenie na mnie zrobiła conajmniej mieszane terenia1 pisze:Dziewczyny bardzo proszę jeśli na jakimkowiek waszym dyżurze przyjdzie do kociarni dziewczyna - łatwa do poznania dziewczyna jest chyba Mulatką (broń Boze nie jestem rasistką) proszę nie wydawać jej żadnego kota, pod żadnym pozorem ani do adopcji ani na tymczas![]()
![]()
![]()
Wczoraj laska do mnie dzwoniła i nawijała mi przez pół godziny - jakie to ona ma wymagania zarówno dla kota do adopcji, i kota na tymczas, dziś rano była na dyżurze Beatki, i przed chwilą do mnie dzwoniła w sprawie adopcji kotalaska jak dla mnie całkowicie niezrównoważona, ale jest zdrowo wygadana , albo i nawet wyszczekana
chce adoptować Klaudynkę
Dorota Wojciechowska pisze:TAK ONA BYŁA KIEDYŚ JUZ U NAS - NIE WIEM CZY NIE W PONIEDZIAŁEK JAK BYŁYŚMY Z BEATKĄ. PODOBNO KOT JEJ ZGINOŁ TAKI WŁAŚNIE DŁUGO LECZONY I JAK GO NIE ZNAJDZIE TO CHCIAŁA BY INNEGO.
wiesiak pisze:Mam prośbę! Na zdrowej kociarni zostawiłam urinary suche dla Panterka. Jego wyniki nie wskazują ze to było jednorazowe zapalenie pęcherza gdyż ma tendencje do tworzenia się struwitów i zasadowego odczynu moczu. Dlatego jak już jest pokarm to lepiej dawac go Panterowi i Józkowi.Panter lubi suche to pewnie zje się jak mu się da pod nos miseczkę z pokarmem.
balbina38 pisze:Ona jest z Piasków
CatAngel pisze:balbina38 pisze:Ona jest z Piasków
Wiedziałamczyli to ta sama z którą miałam do czynienia poprzez tego pana w tamtym roku. Chyba nawet teraz wiem na jakim osiedlu mieszka
balbina38 pisze:CatAngel pisze:balbina38 pisze:Ona jest z Piasków
Wiedziałamczyli to ta sama z którą miałam do czynienia poprzez tego pana w tamtym roku. Chyba nawet teraz wiem na jakim osiedlu mieszka
Mówiła,że zaraz obok przedszkola
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości