Kuro- Otis już w nowym domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2012 16:26 Re: Kuro poszukuje domu :)

Domek sprawdzałam, ludzie się nadają, umowy już mam przygotowane :) pojechali teraz po sprzęt cały i już na dniach Kuro wyjedzie do domu :) Mam nadzieję, że Pani Basia się zgadza :) i teraz się zastanawiam co robić jak się uda czy jechać po tą kotkę z dzieciakami i ja ratować tylko ja nie mam doświadczenia plus musiałyby maluchy szybko domy znaleźć bo niestety ja mam bardzo małe mieszkanie :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Pon maja 14, 2012 18:42 Re: Kuro poszukuje domu :)

darialekarzyk pisze:Domek sprawdzałam, ludzie się nadają, umowy już mam przygotowane :) pojechali teraz po sprzęt cały i już na dniach Kuro wyjedzie do domu :) Mam nadzieję, że Pani Basia się zgadza :) i teraz się zastanawiam co robić jak się uda czy jechać po tą kotkę z dzieciakami i ja ratować tylko ja nie mam doświadczenia plus musiałyby maluchy szybko domy znaleźć bo niestety ja mam bardzo małe mieszkanie :(

Jeżeli domek fajny to oczywiście ,że się zgadzam.Co do kici to mam nadzieje ,że jak ją zabierzesz to domki dla kociaków znajdziesz to sa pierwsze mioty to jeszcze będzie łatwiej ,latem będzie już gorzej.Postaramy się Ci pomóc i wspierać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon maja 14, 2012 19:25 Re: Kuro poszukuje domu :)

Ehh dziewczyny mam teraz dylemat czy je zabrać czy kota wziąć ze schroniska tak się boję że będę miała problem ze znalezieniem domku bo nie mam własnego mieszkania :( tylko ta mała kawalerka i sama nie wiem już.. i jakoś mi tak smutno że Kuro ma wyjechać :(

darialekarzyk

Post » Pon maja 14, 2012 21:41 Re: Kuro poszukuje domu :)

Kuro jedzie do domku? I cieszę się i smutno będzie bez Kuro :wink: trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto maja 15, 2012 13:52 Re: Kuro poszukuje domu :)

ewexoxo pisze:Kuro jedzie do domku? I cieszę się i smutno będzie bez Kuro :wink: trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :ok: :ok:

Oby jak najwięcej zdarzalo się takich smutków :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto maja 15, 2012 17:28 Re: Kuro poszukuje domu :)

o, widze, że jest topic o moim nowym kocie, więc napisze co tam u niego :) kicur ma się dobrze, podróż przeżył bez stresu, zwiedził mieszkanie i od razu stwierdził, że pufa jest jego i nikomu jej nie odda :D przetarliśmy mu futerko herbatką rumiankową i wygląda lepiej. w zasadzie od wczoraj nic nie robi tylko śpi, albo patrzy jak zahipnotyzowany na klatke z koszatniczkami, do klatki nawet nie podchodzi, bo się boi :D przylepa straszna, cały czas łazi za nami i mruczy i furkocze, żeby go głaskać i czochrać :D podobno lubi dominować, ale jakoś tego nie zauważyłem :P na ręce się daje brać, nie siedzi za długo, ale lepsze to niż nic, za ręce mnie nie łapie, nie drapie ani nie gryzie :D no świetny jest poprostu :)

metalfish

Od: Wto maja 15, 2012 17:21

Post » Wto maja 15, 2012 18:08 Re: Kuro poszukuje domu :)

I Kuro pojechał teraz się zastanaiwam czy zabierać kicię ze schroniska czy ta mamę z dzieciakami, może Pani Basia mi doradzi :)

darialekarzyk

Post » Wto maja 15, 2012 18:21 Re: Kuro poszukuje domu :)

Bądź szczęśliwy ogromny, czarny kocurku :ok:
Ja to mam słabość do takich olbrzymów :oops:

Będą jakieś wieści z nowego domu? :oops:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 15, 2012 18:54 Re: Kuro poszukuje domu :)

Nie wiem czy państwo się tutaj zalogują, ale mówiłam o forum, jednak mam ich na facebooku, numery telefonu itp i na bieżąco będę miała informacje :)

darialekarzyk

Post » Wto maja 15, 2012 22:15 Re: Kuro poszukuje domu :)

witaj metalfish :D mam nadzieję że czasem napiszesz co słychać u futrzastego czarnego olbrzyma? :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro maja 16, 2012 5:39 Re: Kuro poszukuje domu :)

czasami postaram się coś skrobnąć, jak czas pozwoli :) kicior się chyba już na dobre zadomowił, wstał ze mną po 6, kazał się nakarmić i teraz mnie molestuje o głaskanie :D futro już ładnie wygląda, jeszcze tylko brzuchal trzeba przetrzeć

metalfish

Od: Wto maja 15, 2012 17:21

Post » Śro maja 16, 2012 6:55 Re: Kuro poszukuje domu :)

metalfish pisze:o, widze, że jest topic o moim nowym kocie, więc napisze co tam u niego :) kicur ma się dobrze, podróż przeżył bez stresu, zwiedził mieszkanie i od razu stwierdził, że pufa jest jego i nikomu jej nie odda :D przetarliśmy mu futerko herbatką rumiankową i wygląda lepiej. w zasadzie od wczoraj nic nie robi tylko śpi, albo patrzy jak zahipnotyzowany na klatke z koszatniczkami, do klatki nawet nie podchodzi, bo się boi :D przylepa straszna, cały czas łazi za nami i mruczy i furkocze, żeby go głaskać i czochrać :D podobno lubi dominować, ale jakoś tego nie zauważyłem :P na ręce się daje brać, nie siedzi za długo, ale lepsze to niż nic, za ręce mnie nie łapie, nie drapie ani nie gryzie :D no świetny jest poprostu :)

Witaj ,jak batrdzo się ciesze z dobrych wiadomosci. :1luvu: Szczęścia życzymy dużym i Kuro.Kuro długo bał sie brania na ręce teraz widze powoli się przełamuje jeszcze będzie narączkowym przytulakiem w swoim domu.Dario dziękuje bardzo za dt dla Kuro. :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro maja 16, 2012 8:01 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 16, 2012 7:20 Re: Kuro poszukuje domu :)

Nie ma za co dziękować :) sama przyjemność dla mnie trzeba się zabrać teraz za pomoc kolejnym kotom :)

darialekarzyk

Post » Śro maja 16, 2012 7:39 Re: Kuro poszukuje domu :)

O rany, ja nie zauważyłam, że dom Kuro odezwał się na forum :oops:
Bardzo się cieszę. I cieszę się przeogromnie, że Kuro bez problemu się aklimatyzuje :D
po_prostu_kaska

Post » Śro maja 16, 2012 7:59 Re: Kuro poszukuje domu :)

No, to skoro finał szczęśliwy, przenoszę na Koty :)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

[poprzednia][następna]