Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:Domek sprawdzałam, ludzie się nadają, umowy już mam przygotowanepojechali teraz po sprzęt cały i już na dniach Kuro wyjedzie do domu
Mam nadzieję, że Pani Basia się zgadza
i teraz się zastanawiam co robić jak się uda czy jechać po tą kotkę z dzieciakami i ja ratować tylko ja nie mam doświadczenia plus musiałyby maluchy szybko domy znaleźć bo niestety ja mam bardzo małe mieszkanie
ewexoxo pisze:Kuro jedzie do domku? I cieszę się i smutno będzie bez Kurotrzymam kciuki, żeby wszystko się udało
![]()
metalfish pisze:o, widze, że jest topic o moim nowym kocie, więc napisze co tam u niegokicur ma się dobrze, podróż przeżył bez stresu, zwiedził mieszkanie i od razu stwierdził, że pufa jest jego i nikomu jej nie odda
przetarliśmy mu futerko herbatką rumiankową i wygląda lepiej. w zasadzie od wczoraj nic nie robi tylko śpi, albo patrzy jak zahipnotyzowany na klatke z koszatniczkami, do klatki nawet nie podchodzi, bo się boi
przylepa straszna, cały czas łazi za nami i mruczy i furkocze, żeby go głaskać i czochrać
podobno lubi dominować, ale jakoś tego nie zauważyłem
na ręce się daje brać, nie siedzi za długo, ale lepsze to niż nic, za ręce mnie nie łapie, nie drapie ani nie gryzie
no świetny jest poprostu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, mraucia i 50 gości