Moderator: Estraven
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.05.-20.05.2012 r.
14.05. pon. rano Beatka wie. Teresa
15.05. wt. rano Alienor wie. Ewa
16.05. śr. rano The Szops wie Iwonka
17.05. czw.rano brak wie. MaraS.
18.05. piat rano brak wie. Teresa
19.05. sob. brak wie. brak
20.05. niedz. rano Dorotka wie. brak
Bardzo proszę o dalsze zapisy na dyżury
Iwona11 pisze:Dla Cekinka jest dom, ale w Lublinie, u mamy p. Ilony. Czy jesteśmy w stanie coś zadziałać w sprawie transportu?
Kocia Mama Ewa pisze:Przyjechały 4 duże żwirki, fakturę schowałam do szuflady z rachunkami.
Dziękuję Wiesiu taka ulotka na pewno się przyda, jak możesz prześlij mi ją też mailem na naszego adopcyjnego maila w trakcie rozmów adopcyjnych mogę taką ulotkę też przesyłać do osób zainteresowanych mailem razem z umową, i ankietą adopcyjną.wiesiak pisze:Zrobiłam ulotkę wskazówki dla adoptującego kota w pigułce .Chciałabym aby taką ulotkę dawać przed podpisaniem umowy adopcyjnej. Jeżeli choć jeden kot dzięki temu nie straci domu to będę zadowolona. Ulotka jest dwustronna. Na 1 str na górze jest jeszcze male zdjęcie Madzi. Druga strona zaczyna się zdjęciem Niusi.Ulotka ma kolorowe pismo w miejscach szczególnie istotnych. W treści ulotki są wskazówki jak zachować się gdy kota przyniesiemy do domu, na co zwrócić uwagę aby kot w domu nie zrobił sobie krzywdy.Alimatyzacja kota w domu oraz co zrobic jak kot sika po domu i symptomy choroby pęcherza.Jeżli to zaakceptujecie to prześlę Dorotce. Kilka sztuk mogę wydrukować i zostawić w chatce.

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 42 gości