Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2012 21:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Na zakończenie intensywnego weekendu odwiedziłam dziś Shreka :) . Shrekuś królewski, zadomowiony, rozpieszczony :love: . Troszkę schudł i ma sylwetkę młodzieniaszka, prowadzi regularny tryb życia, Pani mu dogadza jedzeniowo. Stosunki łóżkowe jak najbardziej poprawne - w nocy na uwagę Pani do Pana, że zajął za dużą część łóżka, Pan odpowiada: ale nie mogę się przesunąć, bo tam śpi KOT. Wiadomo, kto rządzi :wink: . Przy okazji zrobiłam Shrekowi manicure :wink:
Foty będą jutro

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 14, 2012 20:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Już wiem, skąd Cholernymałypingwin ma te białe gacie - kupował je spod lady w tym czasie, kiedy inne kotki brały przydział rozumku z magazynu :twisted: .
Niedawno poszedł na kuwetę, przykładnie, w łazience. Potem stwierdził, że fajnie będzie wychodząc zwiedzić wannę. Przeoczył, że jest w niej już naszykowana kąpiel :twisted: . Efekt: zamaszysty plusk, cała łazienka i pół pokoju w wodzie, kot oczywiście zwiał pod łóżko, żeby przypadkiem go nie wysuszyła :roll: .
W trakcie pisania tego postu dorwałam gnoja siłą, wbrew protestom, i wytarłam trochę w kołdrę a trochę w ręcznik - nie lubimy dotykania łapek, wiec trzeba było coś wymyślić :roll: . W zasadzie już jest suchy, w odróżnieniu do parkietu :twisted:
Kąpiel była z melisą, ciekawe, czy się uspokoi :lol:

alix76

Post » Pon maja 14, 2012 20:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Zaopatrywał się w garderobę razem z Faxem :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon maja 14, 2012 20:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

i pare cioteczkuf ich pilnowało w tej kolejce do "spod lady" .....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a wujka i piesiunia tam nie było bo stali w kolejce po niesamowity seks a pil.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a w ogóle to to jest turecki kot pływający .
a co nie może być? :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon maja 14, 2012 20:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

i dobrze, że Cholernymałypingwin nie jest garbaty. bo jeszcze by go wzięli w tej wannie za rekina.....
8O

rekina młota. :mrgreen:

młotka? :ok:

salvadoredali67

Post » Pon maja 14, 2012 20:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

dobra, dobra.
wiem, wiem .
sam jestem młotek.
i też was kocham.

chyba mam kota.

szyt. :evil:

Alix zna szczegóły.

i też Cholernymałypingwin.

żre psie jak gupi. : :x 1luvu:

salvadoredali67

Post » Pon maja 14, 2012 20:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Dla formalności zapytam dzie fotki Shrekusia? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 15, 2012 7:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Masz kota, masz, nawet dwa :twisted: . Cholernepingwiny są wszędzie :lol:

Claude nie pływał długo :wink: , więc za młota nie został uznany. Młoteczkiem jest i bez tego :twisted:

alix76

Post » Wto maja 15, 2012 20:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT

Dopsz, obiecane foty: Shrek Czarny w DS - Król Życia 8)

Obrazek Obrazek

Cholernymałypingwin :mrgreen:

Obrazek Obrazek

na podłodze kultowa zabawka - ucho myszy whiskasowej :twisted: .
A do dziś w nocy do niedzieli biedactwa zostają same na gospodarstwie - pod dochodząca opieką moich Rodziców :) . Będzie się działo ...

alix76

Post » Wto maja 15, 2012 21:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - koty same w domu ;)

Biedne czarne koteczki :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro maja 16, 2012 1:46 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - koty same w domu ;)

Pora jest drastyczna, ale wiadomość zbyt dobra, by się nią nie podzielić :wink: . Cholernymałypingwin tak się zaaferował, że przyleciał razem z innymi kotami domagać się ... hm, wieczorną saszetkę pożarły a na poranne chrupki za wcześnie, więc nocnej przekąski :twisted: . Podtykał ciekawski łepek i ocierał mi się o nogi :lol: , oczywiście, chwilami przypominając sobie, że jednak chyba się boi i pod krzesłem bezpieczniej :twisted:
W każdym razie daje się głaskać i przebiega koła mnie jak prawdziwy kot :twisted: . Mam nadzieję, że moja nieobecność podsyci ciekawość :wink:
Ale i tak rozrabiały strasznie a miałam niecałe 4 godziny na drzemkę :evil:

alix76

Post » Śro maja 16, 2012 4:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - koty same w domu ;)

:ok: :ok: :ok: :ok:
Co do krótkiej drzemki, to właśnie mnie obudziło wielkie pudło lecące spod sufitu na podłogę z megałomotem :twisted: Zabiję Baśkę :evil:
Poza tym znów poczęstowały się chlebem :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro maja 16, 2012 5:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - koty same w domu ;)

Łooooo 8O Idzie w dobrą stronę :D :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro maja 16, 2012 7:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - koty same w domu ;)

OKI pisze::ok: :ok: :ok: :ok:
Co do krótkiej drzemki, to właśnie mnie obudziło wielkie pudło lecące spod sufitu na podłogę z megałomotem :twisted: Zabiję Baśkę :evil:
Poza tym znów poczęstowały się chlebem :?

biedna Oki znowu niedożywiona. Znowu będzie szaleć w drodze do pracy. Biedne osły za kierownicami..... Głodna Oki to zła Oki.......

A Baśki nie zabijasz bo ja kochasz. nawet jeśli o tym jeszcze nie wiesz. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

proste?

salvadoredali67

Post » Pon maja 21, 2012 20:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - koty same w domu ;)

No to jestem :wink: - obiecałam fotki, więc zacznę od Pragi, chociaż układ podróży był inny:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeśli się podoba, to dorzucę, poza tym w programie Karlove Wary, Kutna Hora i koty czeskie

alix76

[poprzednia][następna]